Autorizatie de constructie gard

Two columns
Vertical
Horizontal
IMPREJMUIRE TEREN
CUPRINS
Nume Total
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart
Have a promocode?
Promocode Hide Show
Autorizatie de constructie imprejmuire teren – proiect gard

Proiecte Gard

Stabiliti cum va arata proiectul dumneavoastra de gard impreuna cu un arhitect. Descrieti cat mai bine imaginea pe care vreti sa o aveti despre acest proiect de imprejmuire teren. In prima faza arhitectul impreuna cu echipa sa v-a realiza schitele pentu imprejmuire. Puteti veni cu o documentatie, poze clipuri video prin care sa intelegem natura proiectului si materialele din care este construit.

Autorizatie de construire gard -proiecte gard

Cand avem nevoie de autorizatie de constructie pentru gard ? Autorizatia pentru un proiect de gard este necesara in majoaritatea cazurilor conform legii 50 actualizate.

Pentru a obtine autorizatia de construire de imprejmuire teren trebuie sa apelati la un birou de proiectare sau la un arhitect autorizat.

Atecton arhitectura si design poate realiza proiecte de gard cu un design placut. Foarte important este ca un proiect de imprejmuire teren sa fie bine integrat in context.

contact

Proiect de gard pentru imprejmuire teren

Plan gard pentru obtinerea autorizatie de construire imprejmuire teren.

Proiectare gard elevatie imprejmuire teren extras din proiectul de imprejmuire teren

proiect de gard autorizatie de constructie imprejmuire teren

Proiectare gard

Incepe faza de proiectare gard dupa cerintele beneficiarului tinand cont de structura proiectului de gard. Acesta poate fi realizat din:

  • Proiect gard din beton
  • Proiect gard din metal
  • Proiect gard din lemn

Dupa ce am stabilit toate aceste aspect putem trece la faza de proiectare gard fie el un gard din beton, gard din metal sau card din lemn.

Autorizatie gard – proiecte gard

Faza de proiectare pentru gard a fost depasita acum urmeaza obtinerea autorizatiei de imprejmuire teren.

proiecte

Autorizatie imprejmuire teren

Documentatia tehnica de autorizare a lucrarilol de construire faza DTAC este necesara sa o depunem la primaria de care facem parte. Toate aceste acte impreuna cu certificatul de urbanism si proiectul pentru autorizatie imprejmuire teren se depun la institutia care a eliberat certificatul de urbanism.

Proiect-ul de autorizatie pentru gard este insotit de proiectul de arhitectura parti scrise si desenate, proiect de structura parti scrise si desenate. Prin certificatul de urbanism se cer depunerea avizelor de amplasament si studii de specialitate.

Autorizatie de construire imprejmuire teren

Inainte de a depune proiectul pentru autorizatie de construire imprejmuire teren trebuie sa obtinem avisele de amplasament cerute prin certificatul de urbanism.

Puteti apela la Atecton pentru a analiza documentatie pentru un proiect de gard. Pe langa aceste avise este necesar studio geotehnic pentru a realiza un proiect imprejmuire teren partea de rezistenta.

Autorizatie imprejmuire gard

Toti pasi mai sus mentionati au fost urmati indeaproape acum este momentul sa primim autorizatie de imprejmuire gard. Autorizatia de constructie poate fi valabila maxim 36 de luni de la data emiterii de catre institutiile abilitate.

Proiect gard autorizatie

Durata se completeaza in cererea de autorizatie de constructie imprejmuire teren iar maximul este de 36 de luni. Dupa aceasta perioada puteti cere prelungire pentru autorizatie proiect de gard.

Pret proiect gard – proiect gard pret

Nu in ultimul rand trebuie sa amintim un pret pentru proiect gard. Putem spune ca preturile variaza in functie de complexitatea proiect gard, lungimea pe care se desfasoara imprejmuirea terenului. Lungimea terenului trebuie descrisa in autorizatie de construire imprejmuire teren. In mod normal imprejmuire se face pe toata suprafata perimetrala a terenului.

Pentru a realiza o oferta de pret pentru proiect de gard cat mai reala cere o oferta completand formularul

Daca ati ati ajuns pana aici pentru proiect de gard simplu beneficiate de o oferta de pret proiect de gard simplu la doar 1500 RON – proiect de arhitectura pentru a obtine autorizatie de constructie imprejmuire teren

Pret proiect gard - proiect gard pret
cere o oferta personalizata