birou de arhitectura – proiectare arhitectura

Birou de arhitectura

Birou de Arhitectura

Atecton Birou Arhitectura ofera servicii complete de proiectare pentru constructii civile, industriale si agricole. Birou de Arhitectura cu o experienta mai mare de 10 ani in proiecte

Servicii proiectare si modul de lucru – Birou Arhitectura poate fi descris in 5 pasi.

Analiza terenului

Indiferent daca construiti o casa noua sau renovati una existenta trebuie sa apelati la un birou de arhitectura specializat.

Atecton Birou Arhitectura inainte de a incepe proiectarea, ia in calcul un studiu amanuntit al terenului si al tuturor variabilelor care ar putea avea impact asupra proiectului pentru a obtine autorizatie de construire si a diminua riscurile inca din faza de proiect de arhitectura.

Analizam pozitionare constructie in functie de punctele cardinale, vant, priveliste favorabila pentru a gasi cea mai buna amplasare a casei.

Analizam ce este in vecinatate si contextul istoric daca este cazul. Dupa decenii in proiectare de arhitectura si design interior, am intampinat o varietate de provocari, oferind echipei noastre aptitudinea de a rezolva problemele rapid si cu incredere.

Tema de proiectare Atecton Birou Arhitectura

Tema de proiectare realizata de Atecton Birou de Arhitectura este pregatita pentru a putea incepe sa dezvoltam documentatia pentru proiect detaliat care ghideaza pasii urmatori in procesul de priectare de arhitectura.

Descrierea proiectului initial este formata in general cu un numar de puncte cheie cum ar fi : faza conceptuala, planul proiectului, proiect 3D, detalii de executie, avizare proiect, autorizatie de construire.

Toate acestea fac parte din proiectare de arhitectura care  acopera cerintele functionale ale cladirii, dar uneori pot fi mai generale si enumera o serie de elemente estetice cheie pentru diferitele spatii.

Firma de arhitectura pregateste planul

Firma de arhitectura  dezvolta planurile conceptuale si prezinta viziunea de proiectare pentru cladire cat mai interactiv prin modelare 3D, realitate virtuala, prezentare video, randare 3d, proiectare bim.

Biroul de Arhitectura prezinta schitele care exploreaza in general o serie de moduri in care proiectarea si rezumatul cladirii pot evolua pentru a obtine un rezultat excelent al designului si va permit sa luati in considerare deciziile cheie si sa ghidati dezvoltarea proiectului cladirii.

Proiectare arhitectura – Design

Odata ce proiectarea conceptului este completa intervine faza de proiectare de arhitectura unde continuam apoi sa dezvoltam documentatia de constructie detaliata pentru cladire sa obtinem avizele necesare si sa ne pregatim pentru autorizatie de constructie.

Aceasta documentatie detaliaza toate componentele cladirii in scopul obtinerii autorizatie de constructie si pentru a permite constructorilor sa furnizeze un pret fix pentru lucrarile de construire.

Proiect de arhitectura complet include toate specialitatile coordonate, precum si  amenajari interioare, bucatarie si tamplarie, selectia tuturor finisajelor, corpurilor si a aparatelor.

Autorizatie de constructie

In cele din urma, cu toate conceptele si aspectele practice pe deplin stabilite, vom merge mai departe pentru a obtine autorizatie de constructie.

In prelabil pentru a obtine autorizatie de constructie este necesar sa obtinem toate avizele si acordurile mentionate in certificatul de urbanism pentru a le depune la Primarie.

Pentru o mai buna informare cititi si articole despre:

Citeste articole pe  Facebook, Twitter, Linkedin, Instagram, Pinterest.

2 thoughts on “birou de arhitectura – proiectare arhitectura

  1. Pingback: Casa metalica - case structura metalica - avantaje casa metalica

  2. Pingback: Proiectare BIM – Implementare BIM - Building Information Modeling

Comments are closed.