• Termeni si conditii

Prin utilizarea site-ului www.atecton.com (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) se consideră că ați citit, înțeles și acceptat integral termenii și condițiile prezentate mai jos, cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. În cazul în care nu sunteți de acord cu oricare dintre acesti termeni și condiții, aveți posibilitatea de a înceta imediat utilizarea site-ului.

 1. Definitii

ATECTON PROIECT S.R.L – Societatea Comerciala ATECTON Proiect S.R.L., organizata in baza legii romane, cu sediul in Sector 2, Str. Avrig nr.63, Bloc E2, Sc.4, Etaj 2, ap.107, jud.Bucuresti, CUI.: 44993321, ce administreaza site-ului www.atecton.com

SITE – Domeniul atecton.com si subdomeniile acestuia; prin intermediul atecton.com, utilizatorul are acces la informatii privind serviciile si produsele oferite de Atecton. Informatiile publicate pe www.atecton.com sunt de interes general despre ATECTON PROIECT S.R.L, produsele si serviciile comercializate de aceasta, precum si alte tipuri de informatii considerate ca fiind de interes pentru utilizatori. Informatiile sunt puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit, ATECTON PROIECT S.R.L fiind detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului, respectiv asupra design-ului si continutului acestuia. Utilizatorul se obliga sa acceseze si sa utilizeze site-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o folosire abuziva.

            CONTINUT

 • toate informatiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
 • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de ATECTON PROIECT S.R.L intr-o anumita perioada;
 • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care ATECTON PROIECT S.R.L are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
 • orice informatie comunicata utilizatorului prin orice mijloc de catre un angajat sau colaborator al ATECTON PROIECT S.R.L;
 • date referitoare la ATECTON PROIECT S.R.L, sau alte date privilegiate ale acestei societati.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)  

Intregul continut al site-ului atecton.com, incluzand imagini, texte, animatii, programe, scripturi si orice alte date, este proprietatea ATECTON PROIECT S.R.L si este protejat conform Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Folosirea fara acordul scris al ATECTON PROIECT S.R.L a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru raportarea problemelor legate de drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne contactati, in scris, la adresa de email: office@atecton.com

EXONERAREA DE RASPUNDERE

Atecton  nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la atecton.com sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, atecton.com fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. Atecton nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

Atecton nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site-ul atecton.com, acestea fiind puse la dispozitia Atecton de catre furnizori.

Informatiile incluse pe atecton.com au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care Vanzatorul le considera de incredere. In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta Vanzatorului la adresa office@atecton.com, pentru a putea fi luate masurile legale necesare.

Parerile exprimate in cuprinsul materialelor care sunt publicate in sectiunile blog literar, comunitate culturala si recenzii sunt asumate in intregime de autorii respectivelor materiale si nu implica responsabilitea solidara a atecton.com

Atecton.com isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse si Servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse (preturi pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumparator cu un nivel mediu de pregatire).

Atecton.com, in calitate de organizator al campaniilor promotionale, nu isi asuma raspunderea pentru pierderile sau deteriorarile voucherului campaniei, nu este responsabila pentru voucherele falsificate sau deteriorate si isi rezerva dreptul de a anula voucherul utilizat la achizitie ori de a scadea valoarea acestuia din valoarea de rambursat, in cazul returnarii conform legii, a unui produs participant in campania respectiva.

Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar atecton.com nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

LIMITAREA ACCESULUI LA SITE

Utilizatorii site-ului atecton.com pot face comentarii si orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, intrebari sau informatii, daca limbajul acestora este civilizat, iar continutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu atecton.com, nu sunt e-mailuri in masa ori orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice ori in numele oricarei alte entitati vor fi raportate organelor abilitate. atecton.com nu isi asuma responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari.

In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente care implica texte, replici, recenzii etc, formulate de Utilizatori, se considera ca respectivul Utilizator garanteaza originalitatea lor si acorda atecton.com si afiliatilor/asociatilor sai dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloace. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau il transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii niciunei terte entitati fizice sau juridice.

 1. Generalitati

2.1. Prin prezentul document se stabilesc termenii si conditiile de utilizare a siteului / continutului / serviciului de catre utilizator, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid incheiat cu ATECTON PROIECT S.R.L.

2.2. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la aceasta, accesarea, vizitarea si vizualizarea, continutului / serviciului, implica aderarea utilizatorului la Termeni si conditii si asumarea obligatiei de a monitoriza permanent Termenii si conditiile care pot fi oricand actualizate, modificate si completate de catre proprietarul sau administratorul site-ului.

2.3. Prin folosirea siteului / continutului / serviciului, utilizatorul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg din aceasta. De asemenea, utilizatorul raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse siteului, continutului, serviciului ATECTON PROIECT S.R.L, sau oricarui tert cu care ATECTON PROIECT S.R.L are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

2.4. In cazul in care utilizatorul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru prezentul document, va trimite un e-mail pe adresa office@atecton.com cu precizarea ca:

2.5. Utilizatorul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a nu fi de acord si/sau a nu accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

2.6. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 2.5, utilizatorul poate sa contacteze ATECTON PROIECT S.R.L sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la ATECTON PROIECT S.R.L destinate acestui scop.

 1. Continut

3.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site, este proprietatea exclusiva a ATECTON PROIECT S.R.L, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare). Imaginile prezentate pe site sunt doar cu titlu de exemplu, iar produsele si serviciile livrate pot diferi de acestea in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor si design-ului fara notificare prealabila de catre producatori. ATECTON PROIECT S.R.L isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site.

3.2. Utilizatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau alterarea, folosirea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de ATECTON PROIECT S.R.L, includerea oricarui continut in afara site-ului ATECTON PROIECT S.R.L, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al ATECTON PROIECT S.R.L asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al ATECTON PROIECT S.R.L.

3.3. Orice continut la care utilizatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc se afla sub incidenta documentului intitulat Termeni si conditii, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre ATECTON PROIECT S.R.L si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea ATECTON PROIECT S.R.L cu referire la acel continut.

3.4. Utilizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza continut doar in scopuri personale si non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale prezentului document.

3.5. In cazul in care ATECTON PROIECT S.R.L confera utilizatorului dreptul de a folosi sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite.

3.6. Niciun continut transmis catre utilizator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic etc.) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea ATECTON PROIECT S.R.L si/sau al angajatului sau colaboratorului ATECTON PROIECT S.R.L care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

3.7. Este interzisa orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin documentul intitulat Termeni si conditii sau prin acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

 1. Contact pentru clienti si membri

4.1. ATECTON PROIECT S.R.L publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare de catre utilizator.

4.2. Accesarea site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate ATECTON PROIECT S.R.L se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau prin orice alt mod de comunicare disponibil utilizatorului si ATECTON PROIECT S.R.L, considerandu-se astfel ca acesta consimte la primirea notificarilor din partea ATECTON PROIECT S.R.L in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

 1. Produse si servicii

5.1. ATECTON PROIECT S.R.L publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care ATECTON PROIECT S.R.L are incheiate contracte sau acorduri de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita posibilitatilor tehnice existente. Utilizatorul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat telefonic, prin e-mail sau la o adresa stabilita (cu programare).

5.2. ATECTON PROIECT S.R.L ofera clientului posibilitatea de realizare, in mod gratuit, a unei modificari fata de proiectul prezentat pe atecton.com.

5.3. Modificarea se va stabili de comun acord de catre client si societate, fara a afecta structural proiectul tip comandat initial. Daca modificarea afecteaza structural proiectul tip comandat initial, societatea isi rezerva dreptul de a tarifa suplimentar interventiile efectuate.

5.4. Produsele si/sau serviciile achizitionate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv intrebuintarii personale de catre utilizator. ATECTON PROIECT S.R.L poate limita capacitatea de achizitionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor utilizatori, pe motive intemeiate.

5.5. Clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate.

5.6. Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in Euro si includ TVA.

5.7. Tarifele afisate pe site reprezinta pretul recomandat de catre ATECTON PROIECT S.R.L fara discounturi. Aceste tarife au caracter pur informativ si nu au valoare juridica.

5.8. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON folosind informatiile furnizate de utilizator. ATECTON PROIECT S.R.L nu raspunde de corectitudinea informatiilor puse la dispozitie de client pentru facturare. Facturile se emit astfel: pentru platile efectuate anterior primirii produselor si serviciilor se emite factura de avans, iar pentru platile efectuate la momentul primirii produselor se emite factura finala. Pentru corectii (anulari, retur) se emit facturi de storno. Toate facturile sunt emise si inregistrate automat si incluse in raportarile fiscale.

5.9. Plata produselor si/sau serviciilor achizitionate prin intermediul serviciului se poate face online, cu cardul de debit, cu cardul pentru plati in rate, prin transfer bancar sau la livrare catre curier, in numerar.

5.10. In cazul platilor online cu cardul ATECTON PROIECT S.R.L nu este/nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai clientul.

5.11. Plata in numerar la livrare (la curier) este o metoda de achitare disponibila doar in situatiile in care se convine astfel cu clientul.

5.12. Informatiile din evenimentele de vanzare folosite pentru descrierea produselor, caracteristici disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / link-uri catre alte siteuri etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea ATECTON PROIECT S.R.L, acestea fiind cu titlu de prezentare. ATECTON PROIECT S.R.L poate retrage o oferta de produse sau o poate modifica in orice moment pana la plasarea comenzii, fara a datora daune sau alte penalitati catre niciun potential client.

5.13. In imaginile produselor si/sau serviciilor ATECTON PROIECT S.R.L isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii/etc.) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective si implicit nu vor fi livrate la achizitia produselor. In acest caz, se precizeaza expres in descrierea produselor ce bun sau serviciu este de vanzare.

5.14 In cazul, putin probabil, in care ATECTON PROIECT S.R.L nu va putea onora o parte din produse, acesta va notifica, prin e-mail sau telefonic, clientul, oferindu-i posibilitatea de anulare a comenzii sau de scoatere din comanda a produsului ce nu mai poate fi livrat.

 1. Calitate, garantii, livrarea produselor

6.1. ATECTON PROIECT S.R.L respecta prevederile de garantie conform legislatiei romanesti in vigoare. Garantia se aplica conditiilor normale de utilizare si este valabila numai pentru produsele achizitionate si platite de client de la ATECTON PROIECT S.R.L. Garantia presupune rambursarea valorii pentru produsele neconforme pentru care clientul notifica societatea in scris in termenul legal.

6.2. ATECTON PROIECT S.R.L va emite si transmite catre client toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor/serviciilor de catre client conform legislatiei in vigoare.

6.3. ATECTON PROIECT S.R.L va facilita informarea clientului asupra stadiului in care se afla comanda sa prin trimiterea unui e-mail de informare la adresa indicata de acesta.

6.4. In cazul in care clientul renunta la o comanda cu plata efectuata in avans, prin transfer bancar confirmat sau prin solutia online de plata cu cardul si in care banca emitenta a cardului clientului a autorizat tranzactia bancara, suma aceasta va fi rambursata de catre ATECTON PROIECT S.R.L  in maximum 14 zile de la data la care ATECTON PROIECT S.R.L  a luat la cunostinta de acest fapt.

 1. Frauda

7.1. ATECTON PROIECT S.R.L nu solicita utilizatorilor, prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/etc.), informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.

7.2. Utilizatorul/clientul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea catre un tert a datelor sale confidentiale.

7.3. ATECTON PROIECT S.R.L declina orice responsabilitate, in situatia in care un utilizator/client ar fi/este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele ATECTON PROIECT S.R.L.

7.4. Utilizatorul/clientul va informa ATECTON PROIECT S.R.L asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

 1. Limitare de responsabilitate

8.1. ATECTON PROIECT S.R.L este exonerata de responsabilitate in situatia in care siteul sau continutul sunt utilizate altfel decat in limita articolelor ce constituie prezentele Termeni si conditii.

8.2. In cazul in care un utilizator considera ca un continut expediat prin orice mijloc de catre ATECTON PROIECT S.R.L incalca drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta va contacta, pentru detalii, ATECTON PROIECT S.R.L la office@atecton.com sau telefon 0766.887.381.

8.3. ATECTON PROIECT S.R.L nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestora. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii lor.

 1. Forta majora si cazul fortuit

9.1. Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, niciuna din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia dintre obligatiile care ii revin in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

9.2. Partea (reprezentantul legal) care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligata sa aduca la cunostinta celeilalte parti, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

9.3. Partea care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerata de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa duca la bun sfarsit contractul.

9.4. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui respectivul eveniment nu inceteaza, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului, fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

9.5. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului.

 1. Litigii

10.1. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc site-ului si/sau oricarui continut trimis de catre ATECTON PROIECT S.R.L utilizatorului/clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic etc.), acesta se declara de acord cel putin cu prevederile documentului “Termeni si conditii”.

10.2. Orice disputa cu referire la prezentul document care ar putea sa apara intre utilizator/client si ATECTON PROIECT S.R.L se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

10.3. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

10.4. Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

 1. Dispozitii finale

11.1. ATECTON PROIECT S.R.L isi rezerva dreptul de a efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului precum fara o notificare prealabila a utilizatorului sau clientului.

11.2. In limita prevederilor Termenilor si conditiilor, ATECTON PROIECT S.R.L nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

11.3. ATECTON PROIECT S.R.L isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

 1. Contact si alte informatii

In cazul in care exista intrebari, comentarii, feedback, idei sau sugestii in legatura cu ATECTON PROIECT S.R.L sau site-ul www.atecton.com, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0743134801, de luni pana vineri, intre orele 10:00 si 18:00, sau prin email la office@atecton.com.