Proiecte case

Proiecte casa

Catalog proiecte case – au un caracter orientativ de prezentare pentru proiect casa. Recomandam ca fiecare proiect de casa sa fie optimizat si sa respecte cerintele viitorilor utilizatori

Proiecte de casa complete arhitectura structura instalatii. Proiecte casa de la faza de concept, autorizatie de constructie, proiect tehnic pentru executie casa, detalii de executie proiect casa. Urmarire executie proiect casa.

Servicii de proiectare case integrate. Coordonare structura proiect casa, coordonare instalatii proiect casa.

Documentatia necesara pentru a obtine un certificat de urbanism pentru proiecte de casa este realizata de specialistii nostri in conformitate cu cerintele investitiei.

Obtine autorizatie de constructie pentru proiect casa. Obinere avize si acorduri inclusiv studii de specialitate.

Proiecte casa personalizate care inceplinesc toate cerintele de calitate. Cere o oferta de pret pentru proiect casa

Proiecte case cu un model 3D. Realizam prima data modelul 3D pentru proiect de casa, vizualizari, prezentari 3D prezentari video sau realitate virtuala

Pentru a duce la bun sfarsit proiectul este nevoie de implicarea mai multor specialisti . Arhitectii nostri formeaza o echipa de proiect compusa din experti, ingineri designeri etc.

Realuzam documentatii de urbanism de la obtinere certificat de urbanism pana la analiza a planului urbanistic general.

Pentru ca sa iti protejezi investitia apeleaza la un urbanist autorizat pentru a putea face o analiza a terenului dumneavoastra carea este integrat intr-un plan urbanistic general

Realizarea unui Plan urbanistic zonal PUZ sau Plan urbanistic de detaliu PUD pentru a modifica reglementarile zonei pot fi mandatorii in realizarea unui proiect.

Realizam studii de specialitate : studii geotehnice studii de insorire sau daca este nevoie pentru

Proiecte casa:

Realizare proiect casa, locuinta individuala, locuinta cuplata tip duplex si locuinte insiruite

Indiferent daca sunteti in cautarea unui proiect casa cu etaj – proiecte casa cu etaj, proiecte case cu etaj, proiecte case fara etaj, proiecte case mici fara etaj, proiecte de casa cu etaj apelati cu incredere la un arhitect de la Atecton.

Arhitectii nostri coordoneaza si supervizeaza investitia dumneavoastra pe toata perioada proiectului