Avantaje la proiecte de case realizate de atecton

Vezi acum preturi la proiecte de case
Preturi transparente fara alte costuri suplimentare vezi ce contine un proiect de casa
Constuieste Frumos se reflecta in modele de case
Cea mai inalta tehnologie de a proiecta case
Calculator pret proiect casa gratuitLIMITAT

Ginel Ginel
Ginel Ginel
2023-08-02
Am colaborat cu firma de arhitectura Atecton la începutul lunii mai. Pot spune doar că sunt adevărați profesioniști. Recomand cu încredere!
Alin
Alin
2023-07-31
Atecton este o alegere excelentă pentru orice proiect complex! În calitate de dezvoltator imobiliar, am colaborat cu mai multe firme de arhitectură, dar experiența noastră cu Atecton a fost de departe cea mai pozitivă.
dumitru constantin
dumitru constantin
2023-07-30
Dacă vrei să obții casa visurilor și să te bucuri de un raport calitate-preț avantajos, firma de arhitectura îți poate oferi soluțiile de care ai nevoie. Am rămas plăcut impresionat de stilul lor de lucru.
Iulia Mirela
Iulia Mirela
2023-07-28
Colaborarea cu acest birou de arhitectură din București a fost excepțională! Proiectul casei a fost gestionat cu profesionalism și creativitate, satisfăcând toate cerințele noastre. Recomand cu încredere!"
Andrei Hello
Andrei Hello
2023-07-27
Echipa știe să se plieze pe nevoile fiecărui client. Cu ei am reușit să duc la bun sfârșit două proiecte case. În ambele cazuri am putut vedea cât de vizionari și bine organizați sunt arhitecții.
Bibi Bibicut
Bibi Bibicut
2023-07-27
Căutam de mult un arhitect cu experiență, care să mă ajute să obțin toate detaliile locuinței la care visam. La Atecton am găsit doar personal calificat și pasionat de ceea ce face.
Gabi Stan
Gabi Stan
2023-05-18
O echipă cu un spirit tânăr și adaptabil! Mult succes!
Sulici Doru
Sulici Doru
2023-03-22
Prompti,deschisi in a oferi idei si sfaruri
Cristian-Dragos Baciu
Cristian-Dragos Baciu
2023-03-17
Concepte moderne, creative si practice, transparenta la nivel de costuri, si comunicare facila. Recomand!

proiecte de casa personalizat

Vezi proiectele noastre de case cu stil. Poti sa alegi cum sa iti personalizezi casa. Fiecare proiect de casa este unicat si reprezinta in totalitate viitorii utilizatori. Pentru ca fiecare suntem diferiti ca personalitate aceste sentimente se transfera si in proiectul casei

Realizeaza proiectul de casa mult visat alaturi de Atecton si beneficiezi de proiectul casei complet la cele mai inalte standarde de calitate poti vedea lista completa cu ce include fiecare pret pachet proiect casa 

Tehnica de a proiecta case este desprinsa din pasiunea pentru frumos. De aici a luat nastere si misiunea noastra de : „Constuieste Frumos !”

Fiecare pachet proiect de casa include :

Proiect complet Arhitectura, Structura si Instalatii
Verificarea proiectelor conform legii
Documentatia de autorizatie pentru construire
Deviz general lucrari
Inregistrarea  proiectelor

Suport clienti
Rapiditate si prietenie
Confidentialitatate 
Analiza tehnica si legislativa
Vizualizare proiect 3D

Cerinte esentiale de calitate
Coordonarea specialitatilor
Costurilor controlate
 Cerere autorizatie construire
Oferta gratuita pentru executie

proiect casa

Proiect casa

Vrei sa iti realizezi visul de a realiza o casa sfatuiestete cu un arhitect inainte de a demara tot procesul pentru proiectul casei tale. Pentru ca fiecare proiect este unic si fiecare casa trebuie sa fie construita frumos apasa butonul de mai jos si contacteaza un arhitect de la Atecton Arhitectura si Design.

Vezi toate proiectele

Proiecte case

Proiecte case cu un modele de case 3D. Realizam prima data modelul 3D pentru proiect de casa, vizualizari, prezentari 3D prezentari video sau realitate virtuala. Cel mai facil mod de a vizualiza proiectul tau este un model 3D care simuleaza viitoarea ta locuinta

Proiecte casa

Proiecte de casa complete arhitectura structura instalatii. Proiecte casa de la faza de concept, autorizatie de constructie, proiect tehnic pentru executie casa, detalii de executie incluziv urmarirea executiei

Proiect case

Catalog proiecte case – au un caracter orientativ de prezentare pentru proiect casa. Recomandam ca fiecare proiect de casa sa fie optimizat si sa respecte cerintele viitorilor utilizatori

Proiect case personalizat care indeplineste toate cerintele de calitate. Cere o oferta de pret pentru proiect casa

Fie ca ai nevoie de a proiecta case cu etaj sau ai nevoie de proiecte case mici suntem la un click distanta

proiect casa, proiecte case, proiecte casa
proiect case, proiectul casei, proiectant casa

Proiectul casei

Prin proiect de case – acestea trebuie sa transmita o emotie. Aceste emotii se transmit prin culori volume si mai ales texturi.

Putem spune ca arta de a proiecta case trebuie stapanita foarte bine iar misiunea noastra principala este „construieste frumos” care aduce fiecare proiect de casa la rangul de arta.

Pentru mai multe proiecte casa – accesati portofoliu

Proiectant casa

Arhitectul analizeaza documentatia si implicit un certificat de urbanism in conformitate cu cerintele investitiei. Nu un proiectant casa. Acest termen este des confundat de „proiectant casa”

Asigurate ca lucrezi cu un arhitect recunoscut pentru a proiecta case mult visata. Nu vrei ca un proiectant pentru casa ta.

Proiecta case

Obtine autorizatie de constructie pentru proiecte case cu mansarda. Obinere avize si acorduri inclusiv studii de specialitate pentru – proiect case

Daca ai ales un proiectant pentru casa asigura-te ca acopera tote cerintele si nevoile tale.

Proiecte case mici

Oferim servicii integrate de a proiecta case. Coordonarea pentru proiectul casei incepe o data cu proiectul de arhitectura care trebuie sa inglobeze si proiectul de structura si instalatii

Indiferent daca sunteti in cautarea de proiecte case mici, proiecte case cu mansarda, sau a unui proiect de casa alege ceea ce ti se potriveste.

Poate ai vazut prea multe proiecte case mici si esti in cautarea de proiecte casa cu mansarda sau poate chiar tu proiect de casa cu etaj

proiectant casa, proiecta case, modele de case

Modele de case

Alege din modele de case cu un aspect arhitectural frumos. Conceptul de „construieste frumos” se regaseste in modele de case cu stil orientat catre utilizator.

Proiect case moderne cu arhitectura unicat. Personalizeaza cu Atecton fiecare proiect de case

Proiecte case cu mansarda

Realizare proiect casa, locuinta individuala, locuinta cuplata tip duplex si locuinte insiruite

Arhitectii nostri coordoneaza si supervizeaza investitia dumneavoastra pe toata perioada proiectului

>➾Gasesti modele de case pe siteul nostru➾➾➾➾➾➾➾➾➾

➾Ne poti urmari pentru mai multe proiecte de casa si pe➾➾➾➾➾➾➾➾➾