Avantaje la proiecte de case realizate de atecton

Vezi acum preturi la proiecte de case
Preturi transparente fara alte costuri suplimentare vezi ce contine un proiect de casa
Constuieste Frumos se reflecta in modele de case
Cea mai inalta tehnologie de a proiecta case
Calculator pret proiect casa gratuitLIMITAT

Ginel Ginel
Ginel Ginel
2023-08-02
Am colaborat cu firma de arhitectura Atecton la începutul lunii mai. Pot spune doar că sunt adevărați profesioniști. Recomand cu încredere!
Alin
Alin
2023-07-31
Atecton este o alegere excelentă pentru orice proiect complex! În calitate de dezvoltator imobiliar, am colaborat cu mai multe firme de arhitectură, dar experiența noastră cu Atecton a fost de departe cea mai pozitivă.
dumitru constantin
dumitru constantin
2023-07-30
Dacă vrei să obții casa visurilor și să te bucuri de un raport calitate-preț avantajos, firma de arhitectura îți poate oferi soluțiile de care ai nevoie. Am rămas plăcut impresionat de stilul lor de lucru.
Iulia Mirela
Iulia Mirela
2023-07-28
Colaborarea cu acest birou de arhitectură din București a fost excepțională! Proiectul casei a fost gestionat cu profesionalism și creativitate, satisfăcând toate cerințele noastre. Recomand cu încredere!"
Andrei Hello
Andrei Hello
2023-07-27
Echipa știe să se plieze pe nevoile fiecărui client. Cu ei am reușit să duc la bun sfârșit două proiecte case. În ambele cazuri am putut vedea cât de vizionari și bine organizați sunt arhitecții.
Bibi Bibicut
Bibi Bibicut
2023-07-27
Căutam de mult un arhitect cu experiență, care să mă ajute să obțin toate detaliile locuinței la care visam. La Atecton am găsit doar personal calificat și pasionat de ceea ce face.
Gabi Stan
Gabi Stan
2023-05-18
O echipă cu un spirit tânăr și adaptabil! Mult succes!
Sulici Doru
Sulici Doru
2023-03-22
Prompti,deschisi in a oferi idei si sfaruri
Cristian-Dragos Baciu
Cristian-Dragos Baciu
2023-03-17
Concepte moderne, creative si practice, transparenta la nivel de costuri, si comunicare facila. Recomand!

proiecte de casa personalizat

Vezi proiectele noastre de case cu stil. Poti sa alegi cum sa iti personalizezi casa. Fiecare proiect de casa este unicat si reprezinta in totalitate viitorii utilizatori. Pentru ca fiecare suntem diferiti ca personalitate aceste sentimente se transfera si in proiectul casei

Realizeaza proiectul de casa mult visat alaturi de Atecton si beneficiezi de proiectul casei complet la cele mai inalte standarde de calitate poti vedea lista completa cu ce include fiecare pret pachet proiect casa 

Tehnica de a proiecta case este desprinsa din pasiunea pentru frumos. De aici a luat nastere si misiunea noastra de : „Constuieste Frumos !”

Începe Călătoria Ta cu Atecton 

Nu mai aștepta pentru a începe călătoria spre casa visurilor tale. Contactează Atecton astăzi pentru a discuta despre proiectul casei tale și despre cum te putem ajuta să transformi viziunea ta într-o realitate palpabilă.

Fie că ai nevoie de inspirație din catalogul nostru de proiecte case sau de consultanță specializată din partea arhitectului nostru de case, echipa Atecton este pregătită să îți ofere suportul necesar pentru a naviga cu succes prin lumea construcțiilor.

Fiecare pachet proiect de casa include :

Proiect complet Arhitectura, Structura si Instalatii
Verificarea proiectelor conform legii
Documentatia de autorizatie pentru construire
Deviz general lucrari
Inregistrarea  proiectelor

Suport clienti
Rapiditate si prietenie
Confidentialitatate 
Analiza tehnica si legislativa
Vizualizare proiect 3D

Cerinte esentiale de calitate
Coordonarea specialitatilor
Costurilor controlate
 Cerere autorizatie construire
Oferta gratuita pentru executie

proiect casa

Proiect casa

Vrei sa iti realizezi visul de a realiza o casa sfatuiestete cu un arhitect inainte de a demara tot procesul pentru proiectul casei tale. Pentru ca fiecare proiect este unic si fiecare casa trebuie sa fie construita frumos apasa butonul de mai jos si contacteaza un arhitect de la Atecton Arhitectura si Design.

Vezi toate proiectele

Proiecte case

Proiecte case cu un modele de case 3D. Realizam prima data modelul 3D pentru proiect de casa, vizualizari, prezentari 3D prezentari video sau realitate virtuala. Cel mai facil mod de a vizualiza proiectul tau este un model 3D care simuleaza viitoarea ta locuinta

Proiecte casa

Proiecte de casa complete arhitectura structura instalatii. Proiecte casa de la faza de concept, autorizatie de constructie, proiect tehnic pentru executie casa, detalii de executie incluziv urmarirea executiei

Proiect case

Catalog proiecte case – au un caracter orientativ de prezentare pentru proiect casa. Recomandam ca fiecare proiect de casa sa fie optimizat si sa respecte cerintele viitorilor utilizatori

Proiect case personalizat care indeplineste toate cerintele de calitate. Cere o oferta de pret pentru proiect casa

Fie ca ai nevoie de a proiecta case cu etaj sau ai nevoie de proiecte case mici suntem la un click distanta

proiect casa, proiecte case, proiecte casa
proiect case, proiectul casei, proiectant casa

Proiectul casei

Prin proiect de case – acestea trebuie sa transmita o emotie. Aceste emotii se transmit prin culori volume si mai ales texturi.

Putem spune ca arta de a proiecta case trebuie stapanita foarte bine iar misiunea noastra principala este „construieste frumos” care aduce fiecare proiect de casa la rangul de arta.

Pentru mai multe proiecte casa – accesati portofoliu

Proiectant casa

Arhitectul analizeaza documentatia si implicit un certificat de urbanism in conformitate cu cerintele investitiei. Nu un proiectant casa. Acest termen este des confundat de „proiectant casa”

Asigurate ca lucrezi cu un arhitect recunoscut pentru a proiecta case mult visata. Nu vrei ca un proiectant pentru casa ta.

Proiecta case

Obtine autorizatie de constructie pentru proiecte case cu mansarda. Obinere avize si acorduri inclusiv studii de specialitate pentru – proiect case

Daca ai ales un proiectant pentru casa asigura-te ca acopera tote cerintele si nevoile tale.

Proiecte case mici

Oferim servicii integrate de a proiecta case. Coordonarea pentru proiectul casei incepe o data cu proiectul de arhitectura care trebuie sa inglobeze si proiectul de structura si instalatii

Indiferent daca sunteti in cautarea de proiecte case mici, proiecte case cu mansarda, sau a unui proiect de casa alege ceea ce ti se potriveste.

Poate ai vazut prea multe proiecte case mici si esti in cautarea de proiecte casa cu mansarda sau poate chiar tu proiect de casa cu etaj

proiectant casa, proiecta case, modele de case

Modele de case

Alege din modele de case cu un aspect arhitectural frumos. Conceptul de „construieste frumos” se regaseste in modele de case cu stil orientat catre utilizator.

Proiect case moderne cu arhitectura unicat. Personalizeaza cu Atecton fiecare proiect de case

Proiecte case cu mansarda

Realizare proiect casa, locuinta individuala, locuinta cuplata tip duplex si locuinte insiruite

Arhitectii nostri coordoneaza si supervizeaza investitia dumneavoastra pe toata perioada proiectului

La Atecton, suntem mândri să vă prezentăm un catalog de proiecte de case care evidențiază diversitatea și inovația noastră în domeniul construcțiilor rezidențiale. Fiecare proiect de casă din portofoliul nostru este o mărturie a angajamentului nostru pentru excelență și satisfacția clientului.

Proiecte Case Mici și Mari – Soluții Personalizate pentru Fiecare Vis

De la proiecte de case mici la rezidențe impunătoare, abordarea noastră este întotdeauna personalizată. Înțelegem că fiecare proiect casă este unic, iar dorințele clienților noștri variază. De aceea, proiectele noastre de casă sunt concepute pentru a răspunde nevoilor specifice ale fiecărui client, transformând visul de a avea o casă în realitate.

Catalog Proiecte Case – Inspirație și Diversitate

Navigați prin catalogul nostru de proiecte de case pentru a descoperi diversitatea opțiunilor disponibile. Fie că sunteți în căutarea unui design modern sau tradițional, portofoliul nostru include proiecte de case moderne și clasice, fiecare caracterizat prin funcționalitate, estetică și sustenabilitate. Proiectele de case pe care le dezvoltăm sunt mai mult decât structuri; sunt spații concepute pentru viață, confort și armonie.

Proiecte de Casa Personalizate Pentru Tine

Înțelegem importanța detaliilor personale, motiv pentru care proiectantul de case din echipa noastră lucrează îndeaproape cu fiecare client. Scopul nostru este de a transforma proiectele de casă în adevărate cămine, reflectând personalitatea și stilul de viață al proprietarilor. De la proiecte case cu etaj la rezidențe parter, adaptabilitatea este cheia.

proiect arhitectura casa proiecte de case mici proiecte case moderne proiecte case mici moderne casa proiect proiecte case cu etaj arhitect case
proiect arhitectura casa proiecte de case mici proiecte case moderne proiecte case mici moderne casa proiect proiecte case cu etaj arhitect case

Contactează-ne Pentru a-ți Realiza Visul

Dacă visezi la o casă care să reflecte perfect stilul și nevoile tale, Atecton este aici pentru a transforma acest vis în realitate. Indiferent de complexitatea proiectului de casă, abordarea noastră personalizată asigură că vei locui în casa pe care mereu ți-ai dorit-o. Vizitează catalogul nostru de proiecte de case pentru inspirație sau contactează-ne direct pentru a începe călătoria spre noua ta casă.

Proiecte de Case Mici – Maximizarea Spațiului și a Confortului

Specializarea noastră în proiecte de case mici demonstrează că spațiul limitat poate fi transformat într-un cămin confortabil și funcțional. Fiecare centimetru este optimizat pentru a oferi soluții inteligente de locuit, combinând designul inovator cu necesitățile practice ale vieții cotidiene.

De Ce Să Alegi Atecton Pentru Proiectul Tău de Casă?

Alegerea Atecton ca partener pentru proiectul tău de casă înseamnă a beneficia de o echipă de experți dedicați, care valorifică calitatea și inovația. Proiectele noastre de case sunt mai mult decât construcții; sunt fundația pentru crearea unui cămin durabil și iubitor. Cu Atecton, fiecare proiect de casă este o călătorie spre împlinirea visurilor dvs. arhitecturale.

Servicii de Proiectare a Casei Tale de Vis cu Atecton

Colaborarea cu Arhitecți de Top pentru Proiectul Tău de Casă

La Atecton, înțelegem că fiecare proiect de casă începe cu o viziune și un vis. Colaborăm strâns cu arhitecți de proiect casa pentru a aduce aceste viziuni la viață, asigurându-ne că designul final reflectă personalitatea și nevoile tale unice. Fiecare proiect casa arhitect este tratat cu cea mai mare atenție, combinând estetica impresionantă cu funcționalitatea necesară pentru un cămin confortabil și durabil.

Exploră Catalogul Nostru de Proiecte Case Mici

Descoperă catalogul nostru de proiecte case mici, o colecție minuțios selectată de designuri eficiente și spațioase, perfecte pentru cei care doresc să maximizeze fiecare metru pătrat. Aceste proiecte de case sunt dovada că spațiile mici pot fi transformate în cămine pline de căldură și stil, fără a compromite calitatea sau confortul.

proiect casa cu etaj planuri de casa proiecte casa parter proiectul casei proiectare casa proiecte case moderne mici modele proiecte case
proiect casa cu etaj planuri de casa proiecte casa parter proiectul casei proiectare casa proiecte case moderne mici modele proiecte case

Proiectant Casa și Echipa Noastră de Experți

Proiectantul de casa din echipa Atecton lucrează îndeaproape cu clienții pentru a crea planuri de case care nu doar că îndeplinesc, dar depășesc așteptările. Fiecare proiect de casă beneficiază de expertiza și creativitatea proiectantului de case, asigurând că rezultatul final este exact așa cum ai visat.

Proiectare Case cu O Atenție Specială pentru Detalii

Proiectarea caselor este un proces complex care necesită o înțelegere profundă a nevoilor actuale și viitoare ale clienților. La Atecton, procesul de proiectare a caselor se concentrează pe crearea de spații care promovează confortul, sustenabilitatea și estetica. Fiecare proiect de arhitectură a casei este abordat cu un angajament ferm pentru inovație și excelență.

Proiect Arhitectura Casa: O Simbioză între Formă și Funcție

La firma noastră de arhitectură, fiecare proiect arhitectura casa este abordat cu o atenție meticuloasă pentru detalii, urmărind armonia perfectă între estetică și funcționalitate. Specialiștii noștri în arhitect case pun pasiune și expertiză în crearea de locuințe care nu doar că răspund nevoilor practice ale beneficiarilor, dar și se integrează armonios în contextul lor ambiental.

Proiecte de Case Mici: Maximizarea Spațiului și a Confortului

Proiecte de case mici demonstrează că luxul și confortul pot fi atinse indiferent de dimensiunea locuinței. Aceste proiecte case mici moderne sunt concepute pentru a oferi soluții inteligente de locuire, unde fiecare centimetru pătrat este optimizat pentru a crea spații generoase și primitoare.

Proiecte Case Moderne: Viziuni Contemporane în Locuire

Portofoliul nostru cuprinde o selecție impresionantă de proiecte case moderne, fiecare reflectând tendințele actuale în designul arhitectural. De la linii curate și forme simplificate, până la integrarea tehnologiilor sustenabile, proiectele noastre case moderne stabilesc noi standarde în estetica locuirii.

Proiecte Case cu Etaj: Spațiu Amplificat, Stil Rafinat

Proiecte case cu etaj și proiect casa cu etaj oferă familiei tale spațiul de care are nevoie pentru a trăi confortabil. Fiecare casa proiect cu mai multe niveluri este proiectată pentru a maximiza spațiul vertical, oferind soluții elegante și practice pentru o locuire amplă și aerisită.

Casa Proiect: Viziunea Ta, Expertiza Noastră

Fiecare casa proiect este o colaborare strânsă între visele tale și expertiza noastră. Ne angajăm să transformăm fiecare viziune într-o realitate tangibilă, creând locuințe care reflectă personalitatea și stilul de viață al fiecărei familii.

proiect casa pe un nivel modele de casa modele casa proiect casă proiect case cu etaj case proiecte
proiect casa pe un nivel modele de casa modele casa proiect casă proiect case cu etaj case proiecte
proiecte case interior proiecte case fara etaj case mici moderne proiect casa tip a proiecte casa fara etaj modele de case

Planuri de Casă și Design Inovator – Descoperă Diversitatea Noastră

Proiecte Casa Parter: Confort și Eleganță la Sol

Proiecte casa parter din portofoliul nostru sunt create cu gândul la confortul și accesibilitatea ta. Fiecare proiectul casei este dezvoltat pentru a răspunde nevoilor specifice ale clienților noștri, combinând spații deschise și funcționale cu un design exterior care să complimenteze peisajul înconjurător.

Proiectare Casa: De la Concept la Realitate

Proiectare casa implică mai mult decât desenarea unor planuri; este despre a aduce la viață viziunea ta unică. Fie că este vorba de proiecte case moderne mici sau planuri elaborate pentru modele de casa, echipa noastră de experți te va ghida în fiecare etapă a procesului.

Modele Proiecte Case: Inspirație pentru Viitoarea Ta Casă

Explorând modele proiecte case din colecția noastră, vei găsi o gamă largă de stiluri și configurații. De la proiect casa pe un nivel la proiecte case cu etaj, fiecare model este o sursă de inspirație care poate fi adaptată pentru a se potrivi visului tău arhitectural.

Proiecte Case Moderne Mici: Maximizarea Spațiului și Stilului

Proiecte case moderne mici reprezintă soluția perfectă pentru cei care caută eficiență spațială și design contemporan. Aceste locuințe compacte, dar extrem de funcționale, demonstrează că dimensiunea nu limitează creativitatea sau confortul.

Modele de Casă: Diversitatea Designului în Portofoliul Nostru

La noi, modele de casă înseamnă diversitate și inovație. Fiecare design este gândit pentru a reflecta cele mai noi tendințe în arhitectură, oferind clienților o gamă largă de opțiuni pentru a alege casa perfectă pentru stilul lor de viață.

Proiect Case cu Etaj – Spațiu Amplificat pentru Familii

Case Proiecte: O Galerie de Inspirație Arhitecturală

Explorând case proiecte în portofoliul Atecton, descoperiți o varietate impresionantă de designuri, de la proiecte case cu etaj ce oferă spațiu generos pentru familii, la locuințe compacte și eficiente. Fiecare proiect casa tip a reflectă angajamentul nostru către funcționalitate, estetică și personalizare.

Proiecte Case Interior: Estetica Întâlnește Funcționalitatea

Proiecte case interior evidențiază măiestria noastră în crearea de spații care sunt nu doar frumoase, ci și incredibil de funcționale. De la proiecte case fără etaj la cele cu multiple niveluri, designul interior este gândit să completeze și să îmbunătățească arhitectura casei.

proiecte de casa cu etaj proiect casa moderna fara etaj proiecte de casa fara etaj proiecte case cu etaj mici proiect case mici schite casa
proiecte de casa cu etaj proiect casa moderna fara etaj proiecte de casa fara etaj proiecte case cu etaj mici proiect case mici schite casa

Case Mici Moderne: Eficiență și Stil în Design Compact

Case mici moderne sunt dovada că dimensiunile reduse nu compromit nici stilul, nici confortul. Aceste proiecte maximizează fiecare metru pătrat, oferind soluții de locuire elegante și practice pentru cei care doresc o casă modernă, dar accesibilă.

Modele de Case: Diversitate și Personalizare în Alegerea Ta

Modele de case din oferta Atecton variază de la proiecte casa parter simpliste, la proiecte case cu etaj elaborate, fiecare fiind conceput pentru a răspunde unei game largi de preferințe și necesități. Vă invităm să explorați aceste modele pentru a găsi inspirația perfectă pentru viitoarea dvs. casă.

Extinderea Orizonturilor Arhitecturale cu Proiecte Inovatoare de Case

Proiecte de Casa cu Etaj – Definind Eleganța Verticală

Proiect Casa Moderna Fara Etaj: Simplu, Elegant, Funcțional

Proiect casa moderna fara etaj în portofoliul Atecton reflectă o abordare minimalistă și eficientă, combinând designul modern cu funcționalitatea maximizată. Aceste proiecte oferă soluții inteligente pentru cei care își doresc o locuință la sol, fără a sacrifica stilul sau confortul.

H2: Proiecte de Casa Fara Etaj – Maximizarea Spațiului Orizontal

Proiecte de casa fara etaj demonstrează că frumusețea și practicitatea pot coexista într-un singur nivel. Fiecare design este gândit să ofere spații deschise, luminoase și versatile, perfecte pentru o viață de familie armonioasă.

Proiecte Case cu Etaj Mici: Soluții Compacte, Impact Mare

Proiecte case cu etaj mici sunt ideale pentru parcelele restrânse, oferind spațiu suplimentar vertical fără a compromite designul sau funcționalitatea. Aceste proiecte ingenioase demonstrează cum restricțiile de spațiu pot fi transformate în avantaje creative.

Proiect Case Mici: Eficiență și Stil în Pachete Compacte

Proiect case mici din oferta Atecton sunt concepute pentru a satisface cererea crescândă pentru locuințe eficiente și accesibile. Fiecare proiect combină ingeniozitatea designului cu optimizarea spațiului, creând case care sunt atât funcționale, cât și estetic plăcute.

Schite Casa – Primul Pas către Casa Visurilor Tale

Schite casa reprezintă fundația fiecărui proiect de succes. La Atecton, procesul de design începe cu schițe detaliate care transformă ideile inițiale în planuri concrete, deschizând calea către realizarea visului tău arhitectural.

proiecte case proiect casa proiecte casa catalog proiecte case atecton proiecte case mici proiecte de casa proiect case
proiecte case proiect casa proiecte casa catalog proiecte case atecton proiecte case mici proiecte de casa proiect case

Modele de Case și Soluții Arhitecturale Personalizate

Modele de Case: Diversitate și Inovație în Design

La firma noastră de arhitectură, modele de case reprezintă esența creativității și inovației noastre. Fiecare design este unic, reflectând atât viziunea arhitectului, cât și dorințele clientului, de la proiecte de casă cu etaj ce oferă spațiu generos și perspective impresionante, la proiecte de casă fără etaj care pun accent pe confort și accesibilitate.

Proiecte de Casa cu Etaj: Eleganță și Spațiu Amplificat

Proiectele de casă cu etaj sunt perfecte pentru familiile care caută să maximizeze fiecare metru pătrat disponibil. Aceste case oferă nu doar mai mult spațiu de locuit, dar și oportunitatea de a include elemente de design unic, precum balcoane sau terase ample, care să vă permită să vă bucurați de vederea și spațiul exterior.

Proiect Casa Moderna Fara Etaj: Simplitate și Funcționalitate

Un proiect casa moderna fara etaj combină simplitatea designului cu eficiența maximă a spațiilor. Aceste case sunt ideale pentru cei care apreciază un stil de viață minimalist, dar confortabil, oferind totodată o integrare armonioasă cu mediul înconjurător.

Proiecte de Casa Fara Etaj: Locuire la Nivelul Solului

Proiectele de casă fără etaj pun accent pe locuirea confortabilă la nivelul solului, oferind acces ușor și fără bariere la toate zonele casei. Acest tip de locuință este adesea preferat de familiile cu copii mici sau de persoanele în vârstă, datorită accesibilității și siguranței sporite.

Proiecte Case cu Etaj Mici și Proiect Case Mici: Soluții Compacte

Fie că este vorba de proiecte case cu etaj mici sau de proiect case mici, firma noastră oferă soluții arhitecturale care combină ingenios spațiul limitat cu designul optimizat. Aceste proiecte demonstrează că casele compacte pot fi la fel de confortabile și estetic plăcute ca oricare altele.

Schite Casa: Primul Pas Către Visul Tău

Schitele de casă reprezintă fundamentul fiecărui proiect de succes. Acestea sunt esențiale în procesul de proiectare, permițându-ne să explorăm diferite configurații și să ne asigurăm că viziunea finală este atât practică, cât și estetică.