O casa moderna cu etaj care te inspira prin stilul sau minimalist

proiect casa parter si etaj, casa moderna cu etaj, modele de case cu etaj

CUPRINS CASA MODERNA CU ETAJ

  1. Proiect casa parter si etaj minimalista

  2. Casa moderna cu etaj

  3. Model de casa cu etaj

  4.  Iluminare casa cu etaj moderna

  5. Case moderne simple cu etaj

PROIECT DE CASA PARTER SI ETAJ MINIMALISTA

Casa prezentată este un exemplu remarcabil al arhitecturii moderne, combinând cu succes estetica minimalistă cu funcționalitatea. Cu un design cu parter și etaj, se distinge prin linii drepte și simple, care creează un aspect aerisit și elegant.

Fațada sa este dominată de spații vitrate generoase, care nu doar aduc lumina naturală în interior, ci și oferă o perspectivă frumoasă către grădină sau peisajul din jur. Aceste ferestre mari accentuează senzația de deschidere și creează o conexiune armonioasă între interior și exterior.

Un aspect practic al acestei case moderne îl reprezintă garajul situat pe partea dreaptă a compoziției. Acesta nu doar oferă spațiu pentru parcare, ci și asigură o soluție funcțională pentru necesitățile cotidiene. Astfel, proprietarii beneficiază de o locuință care nu doar impresionează prin estetică, ci și prin abordarea inteligentă a designului, punând accent pe confortul și utilitatea zilnică.

proiecte de case parter si etaj, case moderne, modele case cu etaj, modele de case cu etaj simple

PREZENTAM O CASA MODERNA CU ETAJ

Această casă modernă cu parter și etaj reprezintă o adevărată operă de artă arhitecturală, o oază minimalistă aflată pe o proprietate de 300 de metri pătrați. Cu un design perfect integrat în peisajul natural din jur, locuința impresionează cu eleganța formelor sale arhitecturale și spațiile ample vitrate, care aduc frumusețea naturii în interior.

Exteriorul casei este o simbioză armonioasă între elementele moderne și cele rustice. Fațada este predominant acoperită cu piatră naturală, conferind locuinței un aer de eleganță și autenticitate. Linii simple și curate definesc arhitectura casei, iar ferestrele generoase cu tamplării din lemn adaugă un farmec rustic în peisajul modern. Ușile și ferestrele, cu texturi și culori naturale din lemn, contribuie la crearea unui aspect cald și primitor pentru fațada casei.

VEZI MODELE DE CASA CU ETAJ 

Casă cu parter și etaj reprezintă o interpretare modernă și minimalistă a arhitecturii cu etaj. Inspirată din modelele de case cu stil minimalist, locuința se evidențiază prin linii simple și curate.

Interiorul casei este un paradis al spațiilor deschise și generoase, cu o atenție deosebită acordată luminii naturale. Ferestrele mari permit luminii să pătrundă profund în fiecare cameră, creând o atmosferă luminoasă și prietenoasă. Designul interior este la fel de minimalist și funcțional, cu finisaje de înaltă calitate și mobilier modern, care se îmbină perfect cu conceptul general al casei.

În plus, această casă modernă cu etaj oferă proprietarilor săi o conexiune armonioasă între interior și exterior, printr-o grădină si o terasă bine amenajată, ideală pentru relaxare și socializare.

modele de case cu etaj, case cu etaj moderne, proiect casa cu etaj moderna

ILUMINARE CASE CU ETAJ MODERNE

Luminatul exterior al acestei case cu parter și etaj reprezintă un aspect remarcabil al designului său contemporan. Cu linii drepte continue care conturează cu precizie toate fațadele clădirii, iluminatul exterior pune în valoare arhitectura modernă a casei într-un mod captivant și sofisticat. Această abordare conferă locuinței un aspect elegant și atrăgător pe timpul nopții, adăugând o notă de rafinament și vizuală.

În plus, linii luminoase care se continuă în iluminatul exterior al grădinii adaugă un element de coeziune și continuitate între casa în sine și mediul înconjurător. Această integrare armonioasă între arhitectură și peisajul exterior creează o atmosferă magică, în care casa și grădina se completează reciproc, transformând întreaga proprietate într-un loc deosebit de plăcut și relaxant în timpul serilor.

casa minimalista, proiecte case cu etaj moderne, modele de casa cu etaj,

VEZI CASE MODERNE SIMPLE CU ETAJ

În concluzie, această casă cu parter și etaj cu stil minimalist și arhitectură modernă reprezintă un loc de viață ideal pentru cei care apreciază simplitatea și funcționalitatea, fără a renunța la eleganța și confortul contemporan.

>➾Gasesti proiecte de case minimaliste

➾Ne poti urmari si pe➾➾➾➾➾➾➾➾➾

Proiect casa Parter si Etaj

PROIECT DE CASA PARTER SI ETAJ MINIMALISTA Casa prezentată este un exemplu remarcabil al arhitecturii moderne, combinând cu succes estetica minimalistă cu funcționalitatea. Cu un design cu parter și etaj, se distinge prin linii drepte și simple, care creează un aspect aerisit și elegant. Fațada sa este dominată de spații vitrate generoase, care nu doar […]