Casa pasiva – Proiecte case pasive

➾Continut videoclip Proiecte case pasive ➾

  1. Introducere in proiecte case pasive

  2. Proiect casa pasiva frumos

  3. Proiectare case pasive estetice

  4. Living casa pasiva

  5. Compozitie case pasive

  6. Mai multe proiecte de casa pasiva

Casa pasiva combină confortul de neegalat cu un consum foarte mic de energie. Materialele de calitate combinate cu ferestrele pozitionate bine la casele pasive, nivelurile ridicate de izolație, ventilația care ajuta la recuperarea căldurii și o casă practic etanșă din punct de vedere a circulației de aer sunt elementele cheie care diferențiază casa pasiva de restul caselor. În ceea ce privește aspectul, ele se îmbină perfect cu casele normale traditionale. Acest lucru se datorează faptului că aceste case pasive sunt numite așa datorita unor standarde de performanță și nu reflecta neapărat o metodă de construcție specifică. În timp ce o constructie pasiva trebuie să îndeplinească obiectivele specifice din punct de vedere energetic, proiectanții de clădiri și constructorii de case obisnuite, sunt liberi să aleagă cum să le construiască mai bine.

proiect casa pasiva

Proiect casa pasiva frumos

Construieste Frumos ! DA, si o casa pasiva poate sa fie construita frumos. Urmareste canalul nostrum pentru mai multe proiecte de case passive si daca vrei lasa un like si subscribe.

Introducere in proiecte case pasive

Ce face ca aceasta casa pasiva sa fie frumoasa ?

Primul principiu ca o casa pasiva sa fie construita frumos este sa fie proiectata de arhitect folosind raportul de aur. Astfel se creeaza un proiect de casa frumos, echilibrat si armonios.

Proportia divina o utilizam in arhitectura inca din cele mai vechi timpuri. Pentru a ajunge la rangul de arta o cladire trebuie sa fie estetica de aici vine si conceptul “ construieste frumos”

casa pasiva, proiect casa pasiva, case pasive, proiecte de case pasive

Living casa pasiva

Livingul fiind cunoscut ca si zona de zi, unde iti petreci cel mai mult timp, este desprins dintr-un cub si simbolizeaza perfectiunea

Gradina interioara este elementul central si domina verticala compozitiei. Sera are vitraje mari de sticla astfel natura se bucura de o buna illuminate naturala.

 

casa pasiva, case pasive, casa pasiva pret, proiect casa pasiva

Compozitie case pasive

Casa pasiva prezentata este compusa din trei volume care se imbina armonios intre ele si este proiectata folosind proportia de aur.

In volumul cel mai masiv se afla zona de noapte care este caracterizata de niste fante de geamuri inguste si lungi

Gradina interioara este elementul central si domina verticala compozitiei. Sera are vitraje mari de sticla astfel natura se bucura de o buna illuminate naturala.

Mai multe proiecte de casa pasiva

Daca ti-a placut proiectul de casa pasiva si vrei sa dai un share, like si subscribe la canalul @atecton sa afle si prietenii tai ca o casa pasiva poate sa fie construita frumoas!

>➾Gasesti proiecte de case pasive pe siteul nostru➾➾➾➾➾➾➾➾➾

➾Ne poti urmari si pe➾➾➾➾➾➾➾➾➾

Casa pasiva – Proiecte case pasive >➾Gasesti proiecte de case pasive pe siteul nostru➾➾➾➾➾➾➾➾➾ Atecton ➾Ne poti urmari si pe➾➾➾➾➾➾➾➾➾ YouTube facebook Instagram Pinterest twitter Linkedin