Proiect casa in panta. Arhitectura moderna

PROIECT DE CASA CU O ARHITECTURA MODERNA

  1. Caracteristica pentru proiecte de case moderne

  2. Configuratie proiect de casa minimalist

  3. Zona de zi in proiecte de case cubiste

  4. Concluzii in proiect de casa in linii drepte

Proiect de casa cu arhitectura moderna, casa in panta cu demisol

PROIECTE DE CASE MODERNE 

Proiectul unei case moderne, dispuse pe o pantă și cu demisol, reprezintă o combinație exemplară de arhitectură contemporană și funcționalitate.

Proiectul acestei case moderne evidențiază o fațadă elegantă, cu finisaje contemporane și linii drepte. Folosirea materialelor precum sticlă, metal, lemn și beton conferă casei un aspect atrăgător și modern. Apeleaza la o firma de arhitectura pentru proiecte case !

Ferestrele mari și generoase sunt elementele definitorii ale fațadei, permitând o iluminare naturală optimă și integrând în mod armonios interiorul cu exteriorul.

proiecte de case moderne, proiect minimalist, casa cu arhitectura moderna

CONFIGURATIE PROIECT DE CASA MINIMALIST

Casa este construită pe două nivele, incluzând un demisol. Acest demisol găzduiește un garaj spațios pentru două autoturisme, asigurând siguranța și confortul familiei.

De asemenea, în această parte a casei se găsesc și spații tehnice bine organizate, precum și o spălătorie funcțională pentru gestionarea eficientă a gospodăriei.

proiect de casa cu arhitectura minimalista, proiect de casa la munte

Zona de zi in proiecte de case cubiste

Cea mai remarcabilă caracteristică a casei este livingul open space, situat la nivelul parterului. Acest spațiu este plin de lumină naturală datorită ferestrelor mari și impresionează prin spațiu și designul său modern. Vezi ce face in arhitect. În inima acestui living se află un semineu spectaculos, care adaugă un element de focar și confort. Mobilierul este ales cu grijă pentru a completa aspectul contemporan și pentru a oferi un confort optim.

Concluzii in proiect de casa

La nivelul parterului, există două dormitoare spațioase, perfecte pentru familie sau oaspeți. Un birou bine luminat este, de asemenea, inclus în acest nivel, oferind un spațiu potrivit pentru activitățile de lucru de acasă sau pentru studiu. Afla un pret proiect casa

De la living, se poate accesa direct o terasă generoasă, unde puteți relaxa în aer liber, lua masa în aer liber și admira priveliștea superbă a împrejurimilor.

Acest proiect de casă modernă pe două nivele, dispusă pe o pantă și cu demisol, reprezintă un exemplu de arhitectură contemporană care îmbină estetica cu funcționalitatea. Cu iluminarea naturală generoasă, designul interior elegant și spațiile bine planificate, această locuință modernă oferă un mediu de viață extraordinar pentru o familie modernă.

Mai multe proiecte de case moderne

Daca vrei sa vezi mai multe proiecte de case viziteaza-ne pe celelalte platforme.

Proiect casa – Arhitectura moderna

Proiect casa in panta. Arhitectura moderna PROIECTE DE CASE MODERNE  Proiectul unei case moderne, dispuse pe o pantă și cu demisol, reprezintă o combinație exemplară de arhitectură contemporană și funcționalitate. Proiectul acestei case moderne evidențiază o fațadă elegantă, cu finisaje contemporane și linii drepte. Folosirea materialelor precum sticlă, metal, lemn și beton conferă casei un […]