Proiect casa parter cuprins :

  1. Proiecte case parter cubice

  2. Proiect casa parter minimalist

  3. Casa cu terasa

  4. Avantaje proiecte de casa parter

  5. Proiecte de case cubiste

PROIECTE DE CASA PE PARTER CUBICE

Casa are o formă cubică, cu pereți dreptunghiulari și colțuri ascuțite. Aceasta este o caracteristică definitorie a stilului cubist, care adaugă un aspect contemporan și geometric.

Fațada casei este în principal albă, ceea ce conferă un aspect curat și luminos. Această alegere de culoare ajută la reflectarea luminii naturale și la menținerea unei atmosfere luminoase în interior.

PROIECT CASA PARTER ARHITECTURA MINIMALISTA

Această casă cubistă pe un singur nivel încorporează un design modern și minimalist, cu un accent deosebit pe linii drepte, simplitate și integrarea perfectă în mediul natural

proiect de casa cu terasa, arhitectura minimalista, casa pe parter

PROIECT DE CASA CU TERASA

Acoperișul casei este plat și poate fi utilizat ca o terasă suplimentară sau spațiu de recreere în aer liber. Acest lucru oferă o perspectivă panoramică asupra mediului înconjurător și creează o conexiune armonioasă cu natura.

AVANTAJE PROIECT DE CASA PE PARTER

Casa pe parter cu arhitectură cubică și minimalism exacerbat oferă accesibilitate, integrare în natură, lumină naturală abundentă, spații exterioare generoase, estetică elegantă, eficiență energetică și o conexiune armonioasă între interior și exterior.

PROIECT DE CASA MINIMALIST, ARHITECTURA CUBICA, CASA MODERNA

Pe pereții din sticlă ai casei sunt montate ferestre mari și glisante, care aduc lumina naturală abundentă în interior. Acestea creează, de asemenea, o senzație de continuitate între interior și exterior.

Casa este plasată în mod strategic pe teren pentru a se încadra perfect în peisajul natural. Grădina din jurul casei este amenajată cu plante native, pietre decorative și alei, creând astfel o atmosferă de armonie cu mediul înconjurător.

Casa este proiectată cu accent pe eficiența energetică, cu izolație termică de înaltă calitate, ferestre cu geam termopan și un sistem de încălzire/răcire eficient din punct de vedere energetic.

Această casă cubistă cu arhitectură minimalistă este un exemplu excelent de design modern care se integrează frumos în natură. Cu spații deschise, linii drepte și o estetică simplă, oferă un mediu de viață confortabil și elegant, în timp ce se bucură de beneficiile unei conexiuni strânse cu mediul înconjurător.

>➾Pentru a vedea mai multe proiecte de case minimaliste ➾➾➾➾➾➾➾➾➾

➾Ne poti urmari si pe➾➾➾➾➾➾➾➾➾

Proiect de casa pe parter 150 mp

Pe pereții din sticlă ai casei sunt montate ferestre mari și glisante, care aduc lumina naturală abundentă în interior. Acestea creează, de asemenea, o senzație de continuitate între interior și exterior. Casa este plasată în mod strategic pe teren pentru a se încadra perfect în peisajul natural. Grădina din jurul casei este amenajată cu plante […]