De ce alegem sa construim case din lemn

Constructia unei case din lemn a evoluat de-a lungul timpului – daca in vechime acestea erau doar un refugiu, acum se pune accent spatiu si confort.

Noi suntem la curent cu tendintele si tehnologia in domeniu si daca iti doresti o casa din lemn suntem pregatiti sa te ascultam si sa punem in practica ideile tale.

Portofoliul nostru cuprinde lucrari precum case de lemncase de vacanta din lemn (cabane), foisoare, pavilioane, pergolescari din lemnterase din lemn dar si adaposturi pentru animale. Inainte de a decide daca casa de lemn este potrivita pentru tine, ar trebui sa stii ca lemnul trebuie întreţinut periodic.

case din lemn, casa din lemn, proiecte case din lemn, lemn stratificat, clt

3 motive să-ţi construieşti o casă din lemn

  1. Case de lemn rezistente

Odată cu evoluţia tehnologiei, lemnul a ajuns să deţină o parte dintre proprietăţile celorlalte materiale de construcţii. Mulţumită noii tehnici de construcţie, în zilele noastre se poate construi o casa din lemn rezistenta chiar şi la incendiu.

  1. Casele din lemn sunt mai atractive

Cea mai bună parte este că nu au nevoie de finisaje şi alte elemente destul de costisitoare ca o construcție din BCA sau alt material.

Un alt avantaj este ca lemnul este un bun izolator, ceea ce înseamnă că, in iernile reci, nu trebuie sa iti faci griji in ceea ce priveste temperaturile de afara.

  1. Casa din lemn vitalizează organismul şi îl umplu de oxigen

 

Avantaje case din lemn

Durabilitatea in timp este una din cele mai importante conditii tehnice pe care o casa o are, aceasta durabilitate este data de materialele folosite.

Arhitectii, proiectantii, inginerii si tot personalul Atecton cunoaste foarte bine acest lucru, de aceea, lucram doar cu materiale de inalta calitate pentru ca dumneavoastra sa nu intampinati probleme pe parcursul anilor, iar casa sa fie conform standardelor.

Apeleaza la profesionistii in domeniu pentru proiectare case de lemn si te vei bucura de tot confortul si facilitatile pe care o astfel de locuinta o poate oferi.

Suntem o firmă de arhitectura pasionată de construcţii şi cu o vasta expertiză în domeniu, care abia aşteaptă să îţi facă o ofertă personalizată în ce priveşte casele din lemn.