PROIECTE DE DESIGN INTERIOR
AMENAJARI INTERIOARE

amenajari interioare

Atecton este un studio de design interior modern specializat în furnizarea de servicii de design interior care abordează stilul și tehnologiile contemporane. Ne concentrăm pe designul funcțional și minimal, încorporând tehnologie avansată și soluții inovatoare pentru a crea un spațiu modern și confortabil.

Atecton arhitectura si design interior modern va fi condus de o echipă de designeri și specialiști cu experiență în tehnologii avansate, cum ar fi software de proiectare asistată de calculator (CAD), proiectare virtuală în 3D și alte tehnologii digitale de ultimă generație.

design de interior, amenajare interioara birou

design interior

Oferim soluții de design personalizate, adaptate nevoilor și preferințelor fiecărui client. Aceste soluții pot include idei și soluții inovatoare pentru spațiile de locuit, birouri sau spații comerciale.

De asemenea, studioul poate oferi servicii de amenajare a spațiului pentru evenimente sau proiecte temporare.

Atecton arhitectură si design interior ofera soluții moderne care se concentreaza pe utilizarea materialelor și a elementelor de design contemporane, cum ar fi sticla, metalul și betonul aparent.

De asemenea, Atecton va fi atent la lumina naturală și artificială, și va oferi soluții de iluminat adecvate pentru a accentua aspectul modern al spațiului.

Atecton arhitectura si design interior, se concentrează, de asemenea, pe sustenabilitate și va include în proiectele sale elemente de design eco-friendly, precum și soluții pentru economisirea energiei și utilizarea materialelor durabile.

Aceste practici sunt importante pentru a asigura că proiectele de design interior case nu numai că arată bine, dar și protejează mediul înconjurător și oferă un mediu sănătos și durabil pentru utilizatori.

Biroul de amenajări interioare poate oferi, de asemenea, servicii de proiectare a spațiilor pentru evenimente și proiecte temporare. Acest lucru poate include amenajarea spațiilor de expoziție, decorarea sălilor de evenimente, proiectarea standurilor pentru târguri și expoziții și alte proiecte similare.

Realizam amenajari interioare living, amenajari interioare birouri, amenajari interioare case,

design interior case

Atecton birou de amenajari interioare ofera servicii de design interior case și de amenajare a spațiilor interioare. Aceste servicii pot include evaluarea spațiului existent, planificarea și crearea de schițe și desene tehnice, propunerea de idei și soluții de design, selecția de mobilier și accesorii, precum și supervizarea execuției proiectului.

Atecton amenajări interioare poate lucra cu clienți rezidențiali sau comerciali și poate fi implicat în proiecte de diverse dimensiuni, de la renovări minore până la construcții de la zero.

Moi ajutam clienții să își realizeze viziunea pentru spațiul lor, fie că este vorba despre o locuință, birou sau orice alt tip de spațiu.

Birou de amenajări interioare are o echipă de specialiști care includ designeri, arhitecți și alți profesioniști calificați, cum ar fi constructori, electricieni și instalatori.

Aceștia lucrează împreună pentru a crea un proiect de design interior case personalizat care să răspundă nevoilor și preferințelor clienților lor.

În general, un birou de amenajări interioare se va concentra pe utilizarea materialelor și a elementelor de design adecvate pentru proiectul lor. Ei pot folosi elemente de design tradiționale sau moderne pentru a crea un spațiu funcțional și estetic plăcut.

Amenajări interioare living  – poate, de asemenea, să se concentreze pe sustenabilitate și să ofere soluții de design eco-friendly pentru clienți