Constructori de case – Cauta un constructor – Servicii constructii

Constructor case – ne ocupam de materializarea proiectelor in constructii. Fie ca este vorba de case destinate familiilor sau afacerilor care au nevoie de spatii pentru productivitate si activitate in comert, Atecton furnizeaza servicii de arhitectura, proiectare si constructie in sectorul rezidential si comercial. Cauta o firma de constructii case ?

constructor de case, executie case, constructor casa

 

Suntem o echipa mare, cu experienta si viziune. Suntem compusi din arhitecti, structuristi, ingineri si nu numai! Lasa-ti proiectele pe maini sigure, iar noi vom materializa proiectele tale.

Etape descriere desfasurare a serviciului – echipa constructii case

Primul pas va fi sa intram in contact si sa ne spui ce proiect doresti sa construiesti. Spune unui constructor de case cum vizualizezi viitoarea ta locuinta.

In urmatoarea etapa vom crea planurile necesare de arhitectura, structura, etc. si ti-l vom prezenta. Aici vom putea face modificari si ajustari in functie de dorintele clientului, inainte de a incepe constructia – constructori de case

Echipa noastra de constructori case si cladiri comerciale va prelua proiectul si va incepe munca.

Ultimul pas va fi livrarea proiectului, la cheie. In acel moment, va veti putea demara activitatile.

 

Livrarea serviciului – constructor de case

Serviciul de constructie case si cladiri comerciale poate dura o perioada mai scurta de timp, iar alteori poate necesita mai mult timp. Depinde de fiecare proiect in parte, iar in etapa de consultare va vom clarifica timpul de livrare.

Apeleaza la o echipa constructii case !!!

Fiecare proiect este unic si are specificitatile sale. Noi punem calitatea si interactiunea cu clientul pe primul loc!

 

Avantajele / beneficiile de a lucra cu noi – Constructor de case

Lucrand cu noi, beneficiati de experienta si viziunea unei echipe vaste de arhitecti, structuristi, ingineri profesionisti cu proiecte complexe in repertoriu. Orice proiect de constructie case si cladiri comerciale este unic si prezinta caracteristici unice, iar noi intentionam sa maximizam toate aspectele fiecarui proiect.

Pret constructie casa !

Odata ce am identificat exact ce cladire doriți să construiți,va vom putea trimite un pret exact. Preturile variaza cere o oferta persinalizata in sectiunea tarife !