Proiect hala metalica

Compania noastra va pune la dispozitie servicii de proiectare si constructie de cladiri industriale si agricole, proiecte de hale structura metalica.

 In Romania, dar si in afara tarii, sunt nenumarate intreprinderi care pun in aplicare idei bune, multe utilizand fonduri europene pentru agricultura si industrie.

Pentru a garanta succesul, au nevoie de hale metalice industriale sau constructii agricole in care sa isi desfasoare activitatile. Pentru a asigura performanta, constructiile trebuie sa fie durabile si procesul trebuie sa fie unul simplu si eficient.

proiect hala metalica, proiect casa metalica, case metalice, hale din metal

Constructii industriale si agricole?

Acestea sunt cladirile in care au loc procesele industriale. Fie ca este vorba de asamblare de piese sau proecte  de tip ferma, sau alte proiecte agricultura – Firma Atecton va pune la dispozitie o gama completa de de constructii industriale si constructii agricole, printre care: hale metalice, hale industriale, sere, proiecte agricultura toate acestea pot fi finantate din fonduri europene sau din fonduri proprii.

 

Pasi pentru realizarea hala metalica

Pentru a va oferi eficienta in proiecte agricultura, procesul nostru se imparte in 3 pasi simpli:

– Discutie incipient in care se va stabili viziunea clientului

– Proiectare si revizuie – Proiect hala metalica

– Livrarea constructiei – executie – productie

 

Productie hale industriale din structura metalica !

Compartimentarea și crearea de spații de producție presupun o serie de cerințe de performanță care trebuie luate în considerare

Proiectele mai simple pot fi livrate intr-o perioada de 30 de zile, iar proiectele ce necesita mai multa atentie (cum ar fi halele industriale hala metalica mare sau proiectele agricole cu multe etape de procesare)  pot ajunge la o durata de finalizare de 90 zile. Trebuie sa luam in calcul atat perioada de proiectare cat si timpii efectivi de productie a unei astfel de structuri metalice.

Ne ocupam de realizarea de constructii agrilcole si hale industriale de _ ani. Experienta noastra va asigura livrarea eficienta si calitativa, oricare ar fi cerintele

 

 Avantaje hala structura metalica !

Ati accesat fonduri europene pentru agricultura, si acum sunteti in cautare de un furnizor de constructii agricole? Aveti un proiect agricol sau un proiect tip ferma dar aveti nevoie de ajutor cu infrastructura?

Atecton va pune la dispozitie tot ce aveti nevoie pentru succesul  proiectului dumneavoastra!

Avem un portofoliu variat si experienta necesara pentru a acoperi cerintele proiectului dumneavoastra.

 

Pret hale metalice

Pretul proiectulu depinde de cerintele proiectului. Estimativ, pretul pentru un proiect hala metalica, hale industriale este  in jurul de 200 de euro metru patrat pentru realizare structura metalica hala industriala, iar pentru constructii agricole ferme incepe de la 220 de euro pe metru patrat.