Constructori case la cheie

constructori-case-constructii-case-firma-constructii-case
constructori-case-constructii-case-firma-constructii-case

Cladirile construite din caramida prezinta numeroase avantaje, principala fiind durabilitatea si trainicia materialelor in timp – constructie casa la cheie.

In foarte multe proiecte de constructii de case, firmele de arhitectura aleg ca material principal caramida, deoarece este versatila si indeplineste cerintele majoritatii cladirilor.

Firmele de constructii case folosesc doua tipuri de bloc ceramic (caramida): caramida plina si caramida cu goluri.

 

Apeleaza la o firma de constructii case

Constructori de case – foloseste cele mai avansate tehnologii in domeniu, va vom proiecta si construi proiectul de constructie case sau cladiri comerciale in timp util, pentru a rezista si a opera la nivel maxim.

 

Etape constructie casa – Firma constructie casa

La firma Atecton, avem proceduri clare de urmat pentru a va livra proiectul de constructie casa intr-un mod cat mai eficient:

Pasul 1 este stabilirea proiectului. Inainte sa inceapa constructia, este necesara trasarea indicatoarelor unde vor fi ridicate zidurile, pentru a asigura claritatea inca de la inceput.

Ulterior, vor fi asezate sabloane de metal sau bucati de lemn penru a marca spatiile unde vor intra ferestre/usi pentru viitoarea constructie de casa.

Pasul 2 implica stabilirea grosimii zidurilor (in functie de cerinte).

Pasul 3 sta in pregatirea rosturilor pentru legaturi si a mortarului.

Pasul 4 consta in asezarea caramizilor. Constructori case si cladiri comerciale va aseza caramizile in patru feluri: pe latime, pe lungime, in cruce (sau pe randuri suprapuse) sau in bloc, depinzand de necesitati.

 

Servicii de constructii case !!! Constructor case la cheie !!!

Livrarea serviciului se desfasoara conform pasilor mentionati mai sus. Etapa de stabilire a proiectului incepe odata ce luam legatura cu clientul si primim cerintele acestuia pentru constructii case la gri, la rosu sau la cheie. Servicii de constructii case cu echipe profesioniste care iti construiesc casa in cel mai scurt timp.

De la pregatirea terenului pana la faza de receptie, oferim cele mai bune solutii de executie pentru constructii.

 

Avantajele de a lucra cu o firma de constructii case Bucuresti

La firma Atecton, avem in vedere necesitatile constructiei dumneavoastra, pentru a optimiza proiectul pentru longevitate.

Firmele de constructii case folosesc caramida plină in constructii de case sau alte clădiri pentru crearea peretilor de rezistență, protejat pe ambele părți cu tencuială.

Pentru constructia cosurilor de fum, de exemplu, se foloseste caramida refractară, pentru a nu se uza datorita expunerii fumului si a temperaturilor ridicate.

Pe de alta parte, caramida cu goluri  este folosita in constructia unei case  pentru proprietatile sale termoizolante, adica pastreaza temperatura in incaperi.

Deasemenea, izoleaza fonic pentru a pastra confortul in spatiul dumneavoastra.

Se poate observa ca blocul ceramic (caramida) este foarte versatil si poate indeplini diverse cerinte de rezistenta a cladirilor.

Din acest motiv este de obicei materialul ideal pentru o firma de constructie casa.

 

 

Pret constructii case !

Pretul depinde de suprafața si complexitatea proiectului. Pretul estimativ al unei  case cu structura din beton incepe de la 300 de euro. Pentru detalierea unei oferte specifice ne puteti contacta ! Preturile sunt adaptate in functie de certinte si nevoile beneficiarilor.

➾Pentru mai multe proiecte de case – Firma constructii case ➾➾➾➾➾➾➾➾➾