Aframe – Casa Aframe – Cabane A frame – Proiect casa aframe

Etape pentru case tip a frame

   1. Introducere in case aframe

   2. Structura casa aframe

   3. Realizare elemente in proiect casa aframe

   4. Acesta este rezultatul final in proiect casa tip a frame

   5. Vezi mai multe proiecte de casa a frame

Introducere in case aframe

In acest videoclip rezentam o casa aframe. Principalele etape de executie in proiecte de casa aframe de la turnarea placii din beton pana la realizarea finisajelor interioare si cele exterioare. Urmareste etapele pentru a vedea cum sunt construite aceste casute a frame.

Structura casa aframe

Structura unei case aframe poate fi realizata din lem. Lemnul este cel mai flexibil si cel mai prietenos cu conceptul de cabane a frame. Preferam lemnul lamelar la un astfel de proiect cabana aframe. Structura se poate realiza si din metal pentru o casa a frame.

Prin pozitionarea capriorilor conform proiect casa aframe ne rezulta aceasta forma de A caracteristica. Un alt rol important in structura unei casute a frame il joaca contravantuirea elementelor structurale.

Elemente in proiect casa A Frame

Cum am zis si mai sus contravantuirea in proiect de casa tip a frame se realizeaza cu o asterala din lemn. Daca proiectul de casa aframe este realizat din metal se gasesc diferite solutii de contravantuire.

O astfel de casuta aframe la munte trebuie sa fie foarte bine izolata. Un prim pas in izolarea proiectelor de casa aframe consta in izolarea dintre capriori. Suplimentar se mai poate suplimenta cu izolatie pe exterior conform proiect casa tip a frame.

Acoperisul este de tip sarpanta din lemn. Sistemul constructiv este similar cu cel de la case de lemn. Astfel la proectul de casa a frame se realizeaza sistemul de sipci si contrasipci pentru a putea fixa invelitoarea de tabla faltuita.Se realizeaza sistemul de sipci si contrasipci,

Rezultatul final in proiecte de case Aframe

In acest proiect de casa aframe se poate observa suprafata vitrata care este foarte mare. Aceasta suprafata vitrata este realizata din tamplarie de aluminiu si geam termoizolant tripan caracteristic acestor casute aframe.

Mai multe proiecte de case a frame

Daca vrei sa vezi mai multe proiecte de case aframe viziteaza-ne pe celelalte platforme.

Ti-a placut si vrei sa ne sustii cu un like, share si subscribe:

Casa aframe. Cabana A-Frame

Aframe – Casa Aframe – Cabane A frame – Proiect casa aframe Etape pentru case tip a frame Introducere in case aframe Structura casa aframe Realizare elemente in proiect casa aframe Acesta este rezultatul final in proiect casa tip a frame Vezi mai multe proiecte de casa a frame Introducere in case aframe In acest […]