Avem nevoie de avizare autorizare

Odată ce ai hotărât că vrei să construiești o casă sau un bloc, ai nevoie de ceva mai mult decât de un sac de bani. Ai nevoie de un teanc de avize și asta o să îți ia timp, energie. Vei avea nevoie de o întreagă documentație pentru construire menționată în certificatul de urbanism care include: autorizația de construire și alte acorduri necesare la autorizarea construcției.

Nu te gândi că odată ce ai obținut autorizația de construire ai scăpat. Mai ai nevoie de aviz enel, aviz de amplasament, aviz mediu, aviz cultura, aviz comisia de circulatii. Poate nu toate odată sau nu toate la un loc dacă ești pe cale să construiești o casă în mediul rural de exemplu, dar vei avea nevoie de multe avize pe care va trebui să le obții personal. Cel care construiește trebuie să se ducă în persoană la mai multe instituții pentru a obține mulțimea de avize de care are nevoie.

autorizatie de constructie, avizare, autorizare

Avize, avize enel, aviz de amplasament, aviz mediu, aviz cultura, aviz comisia de circulatii

Construirea casei este sarcina cea mai ușoară și cu care nu va trebui să îți bați prea mult capul, dar ceea ce te va stresa și enerva este să obții acele avize de care ai nevoie. De cele mai multe ori, este mai bine să alegi o firmă care să se ocupe de obținerea avizelor în locul tău pentru a economisi timp și nervi. Firmele specializate te pot ajuta cu următoarele avize:

 • Agenția de Mediu
 • Canalizare
 • Alimentare cu apă
 • Energie electrică
 • Gaze naturale
 • Transgaz
 • Salubritate
 • Petrotrans
 • Energie termică
 • Aviz de traseu
 • Telefonizare
 • Aviz Metrorex SA
 • Aviz Metroul SA/STB
 • Transport urban și multe altele.

Atunci când ai nevoie de aviz enel, aviz de amplasament, aviz mediu, aviz cultura, aviz comisia de circulatii cea mai ușoară cale de a le obține este să apelezi la o firmă care să facă toate drumurile, toate expedierile de cereri pentru tine. Astfel vei avea mai puțină bătaie de cap cu hârțogăria. Va rămâne mai mult timp liber și energie pentru planul casei și construirea în sine.

obtine aviz pentru construire, aviz constructii

Livrare avize

Pentru a obține necesarul de avize sau acorduri de care ai nevoie pentru a construi o locuință sau un bloc, va trebui să îndeplinești anumite cerințe în funcție de autoritatea sau furnizorul căreia te vei adresa. De departe cel mai important document îl reprezintă autorizația de construire și acordurile necesare pentru a autoriza construcția. Acestea au nevoie de cunoașterea în detaliu a planului viitoarei construcții. Pentru a obține aceste avize pentru autorizația de construire este bine să știi de la început că va trebui să completezi unele formulare specifice puse la dispoziție de autoritatea care o să elibereze documentul.

Avantajele/beneficiile de a lucra cu noi pentru avize

Atunci când se solicită obținerea de avize pentru autorizația de construire va trebui să respecți anumite regulamente locale, generale sau unele aspecte legislative. De aceea, este recomandat să te informezi din timp legat de motivele pentru care autorizația ar putea fi respinsă. Astfel vei știi exact ce ai de făcut înainte să pierzi timp și bani în direcția greșită. Pentru a obține avize pentru construirea imobilului va trebui să întocmești o anumită documentație sau să pregătești anumite documente specifice. Această documentație diferă în funcție de furnizorul sau autoritatea căreia te adresezi. Alegând să colaborezi cu o firmă specializată pe acest domeniu vei economisi timp, nervi, bani și vei obține avizele la timp: avize enel, aviz de amplasament, aviz mediu, aviz cultura, aviz comisia de circulatii.

Pret avize

Dacă nu știai, cea mai des întâlnită problemă când vine vorba de obținerea documentelor necesare este termenul de obținere. Fiecare furnizor sau autoritate lucrează cu un anumit termen de eliberare și uneori chiar un termen de valabilitate. Va trebui să ții cont de termenul de valabilitate al certificatului de urbanism de exemplu. Totul pentru a te încadra la depunerea documentației de autorizare. Apelează cu încredere la noi și te scăpăm de griji, îți obținem avize!