Servicii de Avizare și Autorizare

Indiferent de tipul de aviz sau autorizație de care aveți nevoie, suntem aici pentru a vă ajuta. De la avizele de mediu, la cele pentru alimentare cu apă sau pentru securitatea la incendiu, avem experiența și cunoștințele necesare pentru a vă ghida prin întregul proces.

Eliberarea de avize poate fi o sarcină migăloasă și consumatoare de timp. De aceea, vă încurajăm să lăsați aceste probleme în mâinile noastre. Noi ne ocupăm de întocmirea dosarelor, de colectarea documentelor necesare și de interacțiunea cu autoritățile competente. Astfel, veți economisi timp și energie pe care le puteți investi în alte aspecte ale proiectului dvs.

Cand avem nevoie de avizare autorizare ?

Odată ce ai hotărât că vrei să construiești o casă sau un bloc , ai obtinut deja un certificat de urbanism, poti sa vezi ce fel de avize si acordur se cer pentru obtinerea autorizatiei de constructie. Ai nevoie de un teanc de avize și asta o să îți ia timp, energie. Vei avea nevoie de o întreagă documentație pentru construire menționată în certificatul de urbanism care include: autorizația de construire și alte acorduri necesare la autorizarea construcției.

Nu te gândi că odată ce ai obținut autorizația de construire ai scăpat. Mai ai nevoie de aviz enel, aviz de amplasament, aviz mediu, aviz cultura, aviz comisia de circulatii. Poate nu toate odată sau nu toate la un loc dacă ești pe cale să construiești o casă în mediul rural de exemplu, dar vei avea nevoie de multe avize pe care va trebui să le obții personal. Cel care construiește trebuie să se ducă în persoană la mai multe instituții pentru a obține mulțimea de avize de care are nevoie.

Avize si acorduricertificat de urbanism
Aviz SriAviz Sie
Aviz StsAviz Mai
Aviz MaeAviz Mapn – Smg
Aviz Ministerul TransporturilorAviz Mediu
Aviz Agentia de MediuAviz Alimentare cu Apa
Aviz CanalizareAviz Energie Electrica
Aviz Gaze NaturaleAviz Transgaz
Aviz PetrotransAviz Salubritate
Aviz Energie TermicaAviz Telefoniezare
Aviz Metrirex SAAviz Metroul SA
Aviz StbAviz Circulatii Dr-Pmb
Aviz IgsuAviz Transport Urban
Aviz CnadnrAviz Securitate la Incendiu
Aviz Protectie CivilaAviz Sanatatea Populatiei
Aviz Isc Inspectoratul de Stat in ConstructiiAviz Muzeul Bucuresti
Aviz Ministerul CulturiiAviz Ministerul Educatiei Nationale
Aviz Taiere Pomi PmbAviz Autoritatea Aeronautica
Aviz de Circulatie PmbAviz Directia Silvica
Aviz AnifAviz Comisia Tehnica de Circulatii
Aviz Administratorului DrumuluiAviz Radet
Aviz Agentia pentru Protectia MediuluiAviz Cultura

Cum Funcționează?

 1. Contactați-ne: Începeți prin a ne contacta și a ne povesti despre proiectul dvs. și despre avizele de care aveți nevoie.
 2. Analiză Detaliată: Echipa noastră va analiza cerințele proiectului dvs. și va identifica toate avizele necesare.
 3. Întocmirea Dosarelor: Vom întocmi dosarele complete și corespunzătoare pentru fiecare aviz în parte, asigurându-ne că toate documentele sunt în conformitate cu cerințele legale.
 4. Interacțiune cu Autoritățile: Ne vom ocupa de întreaga corespondență și interacțiune cu autoritățile competente, asigurându-ne că procesul de avizare și autorizare decurge fără probleme.
 5. Obținerea Avizelor: Vom monitoriza și urmări statusul dosarelor și vom face tot posibilul pentru a obține avizele în timp util.
 6. Livrați Proiectul Final: După obținerea tuturor avizelor necesare, vă vom livra dosarele complete, astfel încât să puteți începe implementarea proiectului fără întârzieri.

Contactați-ne Astăzi!

Formular de contact

Formular de contact

Am dori să aflăm de la dvs. Vă rugăm să ne trimiteți un mesaj completând formularul de mai jos și vom reveni cu dvs. în curând.

Nu vă mai luptați singuri cu procedurile complicate de avizare și autorizare. Lăsați-ne pe noi să preluăm această sarcină pentru dvs., astfel încât să puteți avea liniștea deplină că toate aspectele legale sunt acoperite. Contactați-ne astăzi pentru o consultanță personalizată și pentru a începe procesul de obținere a avizelor necesare pentru proiectul dvs

Servicii Profesionale de Avizare și Autorizare în Arhitectură

Bine ați venit la serviciul nostru dedicat facilitării procesului complex de avizare și autorizare pentru proiectele dvs. în domeniul arhitecturii și construcțiilor. Suntem aici pentru a vă ajuta să navigați cu succes prin cerințele stricte ale autorităților și pentru a vă asigura că proiectul dvs. îndeplinește toate standardele și reglementările în vigoare.

Experiență într-o Gamă Variată de Avize

 • Aviz Mediu: Asigurăm respectarea normelor de mediu în cadrul proiectului dvs., elaborând studii de impact și documentații corespunzătoare.
 • Aviz Urbanism: Ne ocupăm de obținerea avizelor necesare conform planurilor de urbanism locale și naționale, asigurându-ne că proiectul respectă toate reglementările urbanistice.
 • Aviz Securitate la Incendiu: Ofetăm consultanță și asistență în întocmirea dosarelor pentru avizul de securitate la incendiu, colaborând strâns cu experți în protecția împotriva incendiilor.
 • Aviz Canalizare: Ne asigurăm că proiectul dvs. respectă toate standardele și reglementările privind sistemul de canalizare, asigurându-vă că obțineți autorizațiile necesare pentru funcționarea acestuia.
 • Aviz de Construcție: Facem demersurile necesare pentru obținerea avizului de construcție, asigurându-ne că proiectul dvs. este conform cu toate cerințele legale și tehnice.
 1. Aviz Sri: Serviciul nostru de avizare include asistență pentru obținerea avizului SRI, asigurându-ne că proiectul dvs. respectă cerințele de securitate națională.
 2. Aviz Sie: Echipa noastră vă poate ajuta să obțineți avizul SIE, garantând confidențialitatea și protecția informațiilor sensibile din proiectul dvs.
 3. Aviz Sts: Avem experiență în obținerea avizului STS, asigurându-ne că proiectul dvs. respectă normele și standardele de comunicații și securitate cibernetică.
 4. Aviz Mai: Suntem specializați în asigurarea obținerii avizului MAI, asigurându-ne că proiectul dvs. respectă reglementările și cerințele Ministerului Afacerilor Interne.
 5. Aviz Mae: Echipa noastră vă poate ghida în procesul de obținere a avizului MAE, asigurându-vă că proiectul dvs. respectă cerințele și standardele Ministerului Afacerilor Externe.
 6. Aviz Mapn – Smg: Suntem acreditati in obtinerea avizului MAPN – SMG, asigurandu-ne ca proiectul dvs. respecta cerintele si standardele Ministerului Apararii Nationale – Serviciul de Protectie si Paza.
 7. Aviz Ministerul Transporturilor: Oferim asistență în obținerea avizului de la Ministerul Transporturilor, garantând respectarea reglementărilor și normelor din domeniu.
 8. Aviz Mediu: Specialiștii noștri vă pot ghida în procesul de obținere a avizului de mediu, asigurându-vă că proiectul dvs. respectă cerințele de protecție a mediului.
 9. Aviz Agentia de Mediu: Echipa noastră vă poate asista în obținerea avizului de la Agenția de Mediu, asigurându-ne că proiectul dvs. respectă standardele și reglementările de mediu.
 10. Aviz Alimentare cu Apa: Oferim consultanță pentru obținerea avizului de alimentare cu apă, asigurându-ne că proiectul dvs. este conform cu cerințele și standardele de calitate a apei.
 1. Aviz Canalizare: Echipa noastră vă poate asista în obținerea avizului pentru sistemul de canalizare, asigurându-ne că proiectul dvs. respectă normele și standardele de canalizare.
 2. Aviz Energie Electrica: Oferim servicii specializate pentru obținerea avizului pentru energie electrică, asigurându-ne că proiectul dvs. este conform cu cerințele și standardele de siguranță și calitate a energiei electrice.
 3. Aviz Gaze Naturale: Suntem acreditati in obtinerea avizului pentru gazul natural, garantand respectarea normelor de siguranta si calitate in utilizarea gazului natural.
 4. Aviz Transgaz: Echipa noastră vă poate ghida în procesul de obținere a avizului de la Transgaz, asigurându-ne că proiectul dvs. respectă cerințele și standardele operatorului de transport gaze naturale.
 5. Aviz Petrotrans: Oferim asistență în obținerea avizului de la Petrotrans, asigurându-ne că proiectul dvs. este conform cu cerințele și standardele din domeniul transportului de produse petroliere.
 6. Aviz Salubritate: Echipa noastră vă poate ajuta să obțineți avizul pentru salubritate, asigurându-vă că proiectul dvs. respectă normele și standardele de gestionare a deșeurilor.
 7. Aviz Energie Termica: Oferim consultanță pentru obținerea avizului pentru energie termică, asigurându-ne că proiectul dvs. respectă cerințele și standardele de siguranță și eficiență energetică.
 8. Aviz Telefoniezare: Suntem specializați în obținerea avizului pentru infrastructura de telefonie, asigurându-ne că proiectul dvs. respectă normele și standardele de comunicații și telecomunicații.
 9. Aviz Metrirex SA: Echipa noastră vă poate ghida în procesul de obținere a avizului de la Metrirex SA, asigurându-ne că proiectul dvs. respectă cerințele și standardele operatorului de transport feroviar.
 10. Aviz Metroul SA: Oferim asistență în obținerea avizului de la Metroul SA, asigurându-ne că proiectul dvs. este conform cu cerințele și standardele operatorului de transport subteran.
 1. Aviz STB: Echipa noastră vă poate ghida în procesul de obținere a avizului de la STB, asigurându-ne că proiectul dvs. respectă cerințele și standardele de transport public în municipiul București.
 2. Aviz Circulatii Dr-Pmb: Oferim asistență în obținerea avizului pentru circulația în municipiul București, asigurându-ne că proiectul dvs. este conform cu reglementările și standardele de circulație rutieră.
 3. Aviz Igsu: Suntem specializați în obținerea avizului de la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU), asigurându-ne că proiectul dvs. respectă normele și reglementările în materie de protecție civilă și intervenții în situații de urgență.
 4. Aviz Transport Urban: Echipa noastră vă poate ghida în procesul de obținere a avizului pentru transport urban, asigurându-ne că proiectul dvs. respectă cerințele și standardele de mobilitate urbană durabilă.
 5. Aviz CNADNR: Oferim asistență în obținerea avizului de la Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR), asigurându-ne că proiectul dvs. este conform cu cerințele și standardele de infrastructură rutieră.
 6. Aviz Securitate la Incendiu: Suntem specializați în obținerea avizului de securitate la incendiu, asigurându-ne că proiectul dvs. respectă normele și standardele de prevenire și protecție împotriva incendiilor.
 7. Aviz Protectie Civila: Echipa noastră vă poate ghida în procesul de obținere a avizului pentru protecție civilă, asigurându-ne că proiectul dvs. respectă cerințele și reglementările în materie de protecție a populației și bunurilor materiale în situații de urgență.
 8. Aviz Sanatatea Populatiei: Oferim asistență în obținerea avizului pentru sănătatea populației, asigurându-ne că proiectul dvs. respectă cerințele și standardele de igienă și sănătate publică.
 9. Aviz ISC Inspectoratul de Stat in Constructii: Suntem specializați în obținerea avizului de la Inspectoratul de Stat în Construcții (ISC), asigurându-ne că proiectul dvs. respectă normele și reglementările în materie de construcții și amenajări urbane.
 10. Aviz Muzeul Bucuresti: Echipa noastră vă poate ghida în procesul de obținere a avizului de la Muzeul Municipiului București, asigurându-ne că proiectul dvs. respectă cerințele și standardele pentru amenajarea și protejarea patrimoniului cultural și istoric.
 1. Aviz Ministerul Culturii: Oferim asistență în obținerea avizului de la Ministerul Culturii, asigurându-ne că proiectul dvs. respectă cerințele și standardele pentru protejarea și conservarea patrimoniului cultural național.
 2. Aviz Ministerul Educatiei Nationale: Suntem specializați în obținerea avizului de la Ministerul Educației Naționale, asigurându-ne că proiectul dvs. respectă normele și reglementările în materie de educație și învățământ.
 3. Aviz Taiere Pomi PMB: Echipa noastră vă poate ghida în procesul de obținere a avizului pentru tăierea pomilor în municipiul București, asigurându-ne că proiectul dvs. respectă cerințele și reglementările pentru protecția mediului înconjurător și a zonelor verzi.
 4. Aviz Autoritatea Aeronautica: Oferim asistență în obținerea avizului de la Autoritatea Aeronautică Română, asigurându-ne că proiectul dvs. respectă cerințele și standardele de securitate și siguranță în domeniul aviatic.
 5. Aviz de Circulatie PMB: Suntem specializați în obținerea avizului pentru circulația în municipiul București, asigurându-ne că proiectul dvs. respectă normele și reglementările pentru gestionarea traficului și a infrastructurii rutiere.
 6. Aviz Directia Silvica: Echipa noastră vă poate ghida în procesul de obținere a avizului de la Direcția Silvică, asigurându-ne că proiectul dvs. respectă cerințele și standardele pentru gestionarea și protecția pădurilor și a resurselor forestiere.
 7. Aviz ANIF: Oferim asistență în obținerea avizului de la Agenția Națională pentru Îmbunătățiri Funciare, asigurându-ne că proiectul dvs. respectă cerințele și standardele pentru îmbunătățirea și amenajarea terenurilor agricole.
 8. Aviz Comisia Tehnica de Circulatii: Suntem specializați în obținerea avizului de la Comisia Tehnică de Circulații, asigurându-ne că proiectul dvs. respectă normele și reglementările pentru transportul feroviar și rutier.
 9. Aviz Administratorului Drumului: Echipa noastră vă poate ghida în procesul de obținere a avizului de la administratorul drumului, asigurându-ne că proiectul dvs. respectă cerințele și standardele pentru infrastructura rutieră și gestionarea traficului.
 10. Aviz RADET: Oferim asistență în obținerea avizului de la Regia Autonomă de Distribuție a Energiei Termice, asigurându-ne că proiectul dvs. respectă cerințele și standardele pentru furnizarea și distribuția energiei termice.

Într-o lume complexă, în care conformitatea cu cerințele legale și obținerea avizelor și autorizărilor corespunzătoare reprezintă etape esențiale în derularea proiectelor, firma noastră de proiectare se angajează să ofere o soluție completă și profesionistă. Cu o echipă de specialiști cu experiență și expertiză vastă, suntem pregătiți să vă asistăm în obținerea tuturor avizelor necesare, de la avizele de securitate și protecție până la avizele de mediu și culturale.

Ne concentrăm pe acoperirea întregului spectru de necesități ale clienților noștri, inclusiv avizarea și autorizarea în domenii critice precum securitatea națională, infrastructura de transport, mediu și cultură. Cu servicii personalizate și adaptate, ne asigurăm că fiecare proiect beneficiază de atenția și expertiza necesară pentru a naviga cu succes prin labirintul reglementărilor și cerințelor administrative.

De la avizul Ministerului Transporturilor și până la avizul de la Agenția pentru Protecția Mediului, suntem aici pentru a vă ghida și sprijini în toate etapele procesului de avizare și autorizare. Prin intermediul colaborării strânse cu autoritățile competente și a cunoștințelor noastre specializate, vă asigurăm că proiectul dvs. va fi în concordanță cu cele mai recente reglementări și standarde.

Încheind, firma noastră reprezintă partenerul de încredere pe care vă puteți baza pentru a gestiona cu succes toate aspectele complicate ale procesului de avizare și autorizare. Indiferent de natura proiectului dvs. sau de complexitatea cerințelor administrative, suntem aici pentru a vă oferi sprijinul și expertiza necesară pentru a vă asigura că obiectivele dvs. sunt atinse în mod eficient și conform normelor legale. Contactați-ne astăzi și permiteți-ne să vă ajutăm să transformați viziunea dvs. în realitate, cu încredere și în conformitate cu cele mai înalte standarde profesionale.