Obtin autorizatie de constructie

Cu noi obtii autorizatie de constructie pentru toate categoriile de lucrari. Documentatia necesara este intocmita conform legii 50/1991 privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii.

Construire, reconstruire, consolidare, Modificare, schimbare de destinatie, reparatii, extindere constructie existenta, supraetajare, modificari interioare si lista poate continua.

Autorizatie de constructie - Autorizatii de construire - Pret autorizatie

Documentatii necesare pentru autorizatia de construire

 • DTAC – Documentatia Tehnica pentru Autorizarea lucrarilor de Construire

Pentru a obtine autorizatie de constructie este nevoie de o documentatie si de un proiect complet intocmit de proiectanti, arhitect, inginer de rezistenta si inginerii de instalatii

 • DTAD – Documentatie Tehnica pentru obtinerea Autorizatiei de Demolare

Autorizatie Demolare – se realizeaza un proiect si o documentatie completa intocmita in general de arhitect si inginer pentru obtinere autorizatie de demolare.

 • DTOE – Documentatia Tehnica pentru Organizarea Executiei lucrarilor

Se realizeaza un proiect pentru organizare de santier intocmit de catre un arhitect. Acest proiect de organizare de santier este necesar pentru obtinerea de autorizatie de constructie dar si cand ai nevoie de apmlasare baraca, imprejmuire teren, utilitati.

 • PT – proiect tehnic pentru executie

Este documentatia care o inaintam unui constructor si sta la baza executiei constructiei. Proiectul tehnic de executie cuprinde toate documentele furnizate de catre arhitecti, ingineri, geotehnicieni, topometristi pentru a incepe un proiect de executie a unei constructii.

Proiectul tehnic este absolut necesar pentru a obtine un standard de calitate si se preda beneficiarului dupa ce se obtine autorizatia de construire

 • DE – detalii de executie sau DDE

Este parte componenta a proiectului tehnic de executie. Aceasta documentatie este furnizata de catre proiectant pentru constructor si rezolva toate detaliile constructiei pentru a fi executata in parametri optimi conform cu legislatia in vigoare.

Dupa ce se obtine autorizatia de construire proiectantul inainteza proiectul tehnic de executie si detalii de executie.

Apeleaza la o firma specializata pentru a obtine autorizatii de construire

O documentatie completa pentru a obtine autorizatie de constructie cuprinde:

 • Certificat de urbanism – se depune o cerere pentru a obtine certificat de urbanism impreuna cu un dosar realizat de catre arhitect, act de proprietate si extras cf.
 • Proiect complet DTAC – realizat de catre ingineri si arhitect, cuprinde planuri fatade si sectiuni, memoriu tehnic realizat pe fiecare specialitate in parte arhitectura, structura si instalatii.
 • Proiect DTOE – este necesar un proiect de organizare de santier realizat de catre arhitect planuri si memoriu de organizare de santier pentru executie.
 • In unele cazuri este nevoie de proiect de demolare cand exista constructii pe teren care trebuiesc demolate – in acest sens se realizaza un proiect DTAD pentru demolare.
 • Studiu geotehnic necesar pentru a obtine autorizatie de constructie.
 • Avize si acorduri specificate in certificat de urbanism
 • In certificat de urbanism mai putem gasi expertiza tehnica care este realizata de un expert tehnic atestat sau studii de specialitate care sunt realizate de catre proiectanti.

Economiseste timp si obtine autorizatia de construire

Timpul tau este foarte important nu trebuie sa faci tot de unul singur apeleaza la specialistii din domeniul constructiilor si obtine autorizatie de constructie la preturi avantajoase.

Beneficiezi de multe avantaje daca lucrezi cu noi

 • Consultanta gratuita pentru a obtine autorizatii de construire
 • Asistenta pe toata durata proiectului
 • Mai aproape de tine la un click distanta

Preturi avantajoase pentru orice buzunar – autorizatii de construire

Vezi pachetele noastre promotionale si rezerva un pachet proiect de proiectare pentru a obtine autorizatie de constructie – Pret autorizatie de constructie