Cerere certificat de urbanism

Cerere certificat de urbanism

 

In clipul de mai jos aratam un model de cerere pentru certificat de urbanism. La sfarsitul paginii gasiti cerere pentru certificat de urbanism care o puteti completa. Daca parcurgeti tot documentarul o sa gasiti si un model cererii.

Am vorbit in articolele precedente despre actele necesare pentru obtinerea certificatului de urbanism. Accesati acest link pentru a sti exact ce trebuie sa contina dosarul pentru obtinerea certificatului de urbanism

 

Model cerere certificat de urbanism

Cerere certificat de urbanism model

Cererea pentru certificatul de urbanism ce completeaza in cazul in care doriti sa efectuali lucrari de construire. Ulterior dupa ce s-a completat aceasta cerere pentru certificat de urbanism veti sti exact ce se poate construi pe acel teren.
In urmatoarele randuri o sa prezenta un model de cerere pentru emiterea certificatului de urbanism

Model cerere certificat de urbanism

Cerere certificat de urbanism completata

Model cerere eliberare certificat de urbanism

Beneficiarul completeaza cererea cu nume si prenume si datele de identificare din cartea de identitate. In caz ca se depune cererea de certificat de urbanism de o alta persoana aceasta trebuie sa prezinte o imputernicire.

In modelul de cerere pentru certificatul de urbanism trebuie sa scrie scopul investitiei. In acest caz vrem sa construim o casa. Astfel am cerut construire locuinta unifamiliala. Acesta din urma v-a fi si titlul proiectului nostru.

Ai nevoie de suport in obtinerea autorizatiei de constructie ?

Noi te putem ajuta de la proiectare pana la obtinere autorizatie de construire completeaza formularul de mai jos

Formular de contact

Formular de contact

Am dori să aflăm de la dvs. Vă rugăm să ne trimiteți un mesaj completând formularul de mai jos și vom reveni cu dvs. în curând.

Cerere certificat de urbanism model completat

Completare cerere certificat de urbanism

In modelul de cerere pentru certificat de urbanism pentru obtinerea autorizatiei de constructie se bifeaza punctul 1. La punctul unu avem de ales dintre lucrari de construire si lucrari de desfiintare. Noi am completat in modelul de cerere pentru certificat de urbanism cu lucrari de construire. In caz ca aveti un proiect de demolare bifati lucrari de desfiintare.

Cel de al 3-lea punct de la litera a) la i) trebuie completat cu : a) pentru lucrari de reconstruire, consolidare extindere si modificare,

Foarte important este sa completam adresa terenului, suprafata terenului si numarul cadastral

Se scrie data si se semneaza pentru a fi completata corect cererea pentru certificat de urbanism la semnatura trebuie scris numele si prenumele.

In cazul in care aveti nevoie de memoriu tehnic si de plan de situatie cu propunerea v-a trebui sa contactati un arhitect pentru a pregati documentatia de obtinere a certificatului de urbanism.

 

Descarca MODEL CERERE  certificat de urbanism

Descarca CERERE pentru emitere certificat de urbanism

ACTE Necesare Certificat de urbanism

 

 

 

➾ Gasesti articole pe blogul nostru despre certificat de urbanism ➾➾➾➾➾➾➾➾➾

➾ Ne poti urmari si pe : ➾➾➾➾➾➾➾➾➾