Casa metalica

Casa metalica, case metalice, proiect casa metalica, firma executie casa metalica

Casa metalica – Avantaje casă structura metalică

Există mai multe avantaje ale unei case metalice. Iată câteva dintre ele:

Durabilitate: Casele metalice sunt extrem de durabile și rezistente la condițiile meteorologice extreme, cum ar fi furtunile, cutremurele și incendiile. Materialul metalic oferă stabilitate și rezistență în fața acestor pericole.
Structurile metalice sunt cunoscute pentru rezistența lor superioară. Materialele metalice, cum ar fi oțelul și aluminiul, oferă o rezistență excelentă în fața forțelor naturale, cum ar fi vântul puternic, cutremurele și încărcăturile grele. Aceasta conferă unei case cu structură metalică o durabilitate și stabilitate de lungă durată.
Longevitate: O casă metalică poate avea o durată de viață semnificativ mai mare decât o casă construită din alte materiale. De obicei, materialele metalice sunt rezistente la coroziune și putrezire, ceea ce înseamnă că structura casei va rămâne solidă și stabilă pe termen lung.

Pret proiect casa pe structura metalica.

Pret pentru un proiect de casa pe structura metalica tip framing variaza in functie de nevoile dumneavoastra si de pachetul de proiectare selectat.
Poti sa vezi aici ce include fiecare pachet pentru un proiect de casa pe structura metalica. Regasiti 3 pachete de proiectare pentru casa metalica. Pachet proiect standard, plus si premium.
Cat costa un proiect de casa pe structura metalica ? Afli rapid pretul la proiecte de case pe structura metalica accesand platforma Atecton. Pretul pentru proiectarea casei este afisat instant.

Economie de costuri pentru o casa pe structura metalica

Casa structura metalica, structura metalica usoara, case structura metalica, casa metalica
Casa structura metalica, structura metalica usoara, case structura metalica, casa metalica

Deși costul inițial al materialelor metalice poate fi mai mare, pe termen lung, proprietarii pot economisi bani prin reducerea costurilor de întreținere și reparații. De asemenea, asigurarea pentru casele cu structură metalică poate fi mai ieftină, datorită rezistenței și durabilității acestora.
Casele metalice necesită mai puțină întreținere și reparații decât celelalte tipuri de case, iar asigurarea pentru casele metalice poate fi mai ieftină datorită rezistenței și durabilității lor.

In concluzie putem spune ca per total casele cu structură metalică pot fi mai economice decât alte tipuri de construcții.

Case metalice eficiente – structura casa pasiva din metal

Eficiență energetică: Materialele metalice pot fi izolate termic pentru a reduce transferul de căldură și a menține o temperatură confortabilă în casă. În plus, casele metalice pot fi echipate cu sisteme eficiente de încălzire și răcire, ceea ce duce la economii de energie și costuri mai mici pentru facturile de utilități.
Prin adăugarea unui sistem adecvat de izolație și de închidere termică, se pot obține economii semnificative de energie.
Case metalice cu eficienta energetica ridicata datorita alcatuirii elementelor constructive. Acestea pot ajunge foarte usor in standarde de casa pasiva.
Noile normative care sunt in vigoare la nivel european se pliaza perfect pe sistemul construtiv a unei case metalice.
Nearly zero energy building nZEB este noul standard de eficiență energetică a clădirilor și reprezintă unul dintre pilonii folosiți pentru atingerea obiectivelor climatice asumate în cadrul Acordului de la Paris la nivelul Uniunii Europene. Acest standard incurajeaza casele pe structura metalica.

Executie casa structura metalica – Casa metalica flexibilitate in constructii

Casele metalice pot fi construite într-o varietate de stiluri arhitecturale și pot fi personalizate în funcție de preferințele proprietarilor. Materialul metalic poate fi modelat și tăiat în forme complexe, ceea ce oferă o mare libertate de design și posibilități creative.
Casa cu structură metalică oferă o mare flexibilitate în design și planificare. Proiecte case pe structura metalica noi tendinte in proiectare si design. Materialele metalice pot fi modelate și tăiate într-o varietate de forme, permițând construirea de case cu aspect modern și inovator. De asemenea, acest tip de structură permite crearea de spații interioare libere, fără stâlpi sau obstacole, ceea ce permite o varietate mai mare de opțiuni pentru amenajarea interioară.

Executie rapida – firma constructii metalice

Montaj rapid: Comparativ cu alte tipuri de construcții, casele cu structură metalică pot fi construite mai rapid. De obicei, componentele metalice sunt pre-fabricate în fabrică și asamblate pe șantier. Acest lucru reduce semnificativ timpul total de construcție și costurile asociate cu muncitorii și echipamentele. Montajul rapid poate fi deosebit de avantajos în situații de urgență sau când este nevoie de o construcție rapidă.

Reutilizare și reciclare: Materialele metalice folosite în construcția unei case cu structură metalică pot fi reciclate și reutilizate în mod eficient. Acest aspect contribuie la reducerea impactului asupra mediului și la sustenabilitatea construcțiilor.

Acestea sunt principalele avantaje a unei case metalice. Este important să apelezi la un birou de arhitectura cum este Atecton pentru o consultatie privind construcția unei case metalice.

Casa din structura metalica tip framing realizata din tabla ambutisata

Structura metalica, case din structura metalica, proiect casa din structura metalica tip framing din tabla ambutisata
Structura metalica, case din structura metalica, proiect casa din structura metalica tip framing din tabla ambutisata

Casa din structură metalică tip framing realizată din tablă ambutisată, cunoscută și sub denumirea de „steel framing”, prezintă unele avantaje specifice:

Tabla ambutisată utilizată în construcția structurii metalice este rezistentă la coroziune, putrezire și daune cauzate de insecte, ceea ce conferă casei o durabilitate ridicată. O astfel de structură este capabilă să reziste la condiții meteorologice extreme, inclusiv furtuni, cutremure și incendii.

Casa metalica cu structura tip framing

Tabla ambutisată este un material ușor, ceea ce face ca structura metalică tip framing să fie mai ușoară în comparație cu alte materiale de construcție. Acest lucru facilitează manipularea și asamblarea componentelor în timpul construcției, reducând astfel timpul și costurile asociate cu muncitorii și echipamentele.

Structura metalică tip framing permite o mare flexibilitate în designul casei. Componentele de tablă ambutisată pot fi ușor tăiate și modelate în diferite forme, permițând construirea de case cu planuri arhitecturale variate și personalizate.

Casa din structură metalică tip framing poate fi proiectată pentru a fi eficientă energetic. Structura permite adăugarea unei izolații termice eficiente în pereți și plafon, reducând pierderile de căldură și optimizând eficiența energetică a casei. Aceasta poate duce la economii semnificative la facturile de energie pe termen lung.

Rezistenta si siguranta – rezistenta la foc casa metalica

Structura metalică oferă o bună rezistență la foc și poate ajuta la prevenirea propagării incendiilor. Materialele utilizate în structura metalică nu susțin arderea, ceea ce poate fi un avantaj în ceea ce privește siguranța și protecția împotriva incendiilor.

Case metalice ecoligice si durabile

Materialele utilizate în structura metalică tip framing pot fi reciclate și reutilizate, făcându-le o opțiune durabilă și prietenoasă cu mediul înconjurător. De asemenea, construcția unei case din structură metalică produce mai puține deșeuri de construcție în comparație cu alte metode tradiționale.
O casa metalica este prietenoasa cu mediul inconjurator datorita procesului de fabricare si punere in opera.

Este important să consultați firma de executie în construcții pentru a vă asigura că o casa din structură metalică tip framing și utilizarea de tablă ambutisată sunt adecvate pentru nevoile și cerințele specifice ale proiectului dvs.

One thought on “Casa metalica

  1. Pingback: Consolidare fundatie casa veche - Atecton Company

Comments are closed.