Inginer – Ingineri constructor

Servicii de inginerie, proiectare de inginerie, apeleaza la un inginer.

Un inginer este o persoana pe care te bazezi când contractezi o lucrare și vrei să o duci la bun final fără mar bătăi de cap. El este cel care va supraveghea starea lucrărilor, va da explicații și sfaturi, lămuriri și detalii tehnice echipei de muncitori. Tot el verifică și își dă cuvântul că lucrarea este conformă cu detaliile tehnice din plan. Ai nevoie de un inginer pentru un proiect de casa ca de aer! Muncitorii nu pot lucra singuri urmând planul sau chiar fără plan în lipsa unei persoane avizate care să verifice situația lucrărilor și să le dea idei de remediere dacă este nevoie ei apeleaza la un inginer constructor

Cine este domnul inginer constructor și de ce avem nevoie de el ?

Inginer constructor– este un expert pe care îl contractezi atunci când vrei să realizezi o lucrare de construcții fie că vei construi de la zero sau vei renova sau extinde o construcție deja existentă. Pentru ca ideile tale să prindă contur pe hârtie ai nevoie de o persoană care să înțeleagă ce dorințe, idei, nevoi ai și să le transpună pe hârtie în informații tehnice, cifre. Un inginer constructor are următoarele roluri:

  • Pregătește planurile și proiectele aferente noii lucrări
  • Pregătește secțiunea de planuri sau proiecte
  • Urmărește stadiul lucrărilor atât dintr-un punct cantitativ, cât și dintr-unul calitativ
  • Întocmește rapoarte de activitate
  • Inginerii coordonează și controlează echipele de teren și activitatea acestora

Inginerii nostri pregatesc un proiect de calitate

Pe inginer poti sa te bazezi cand ai o lucrare de constructie și vrei să o duci la bun final fără mari bătăi de cap. Un inginer constructor eva supraveghea starea lucrărilor, va da explicații și sfaturi, lămuriri și detalii tehnice echipei de muncitori. Tot el verifică și își dă cuvântul că lucrarea este conformă cu detaliile tehnice din plan. Ai nevoie de un inginer constructor ca de aer! Muncitorii nu pot lucra singuri urmând planul sau chiar fără plan în lipsa unei persoane avizate care să verifice situația lucrărilor și să le dea idei de remediere dacă este nevoie.

Știi și tu scandalurile la televizor când un bloc s-a dărâmat la scurt timp după ridicare: inginerul a fost primul luat la întrebări. Noi nu vrem să ajungem acolo. De fapt, nu vrem ca nici măcar un centimetru de zid să fie neconform cu planul, de aceea îți sărim în ajutor cu cel mai bine pregătit inginer.

Proiect ingineringiner constructor avantaje si beneficii

De menționat este faptul că sarcina unui inginer nu se rezumă la aceste sarcini menționate mai sus. În funcție de specificul activității firmei, organigrama și mărimea firmei poate avea mai multe sau mai puține sarcini. Aceste detalii se vor regăsi în mod oficial în corpul contractului de muncă. Ai nevoie de un inginer contructor pentru a te asigura că lucrările vor decurge conform planului, se vor finaliza la timp, iar calitatea și rezistența vor prima.

Astfel vei reduce cheltuielile, efortul și frustrările de a remedia greșelile constructorilor care pot lucra nesupravegheați și fără plan. Atunci când alegi să nu lucrezi cu un inginer constructor, îți asumi riscuri. Birou de arhitectura care are in componenta sa toate specialitatile necesare pentru a realiza un proiect de o inalta calitate.

Întrebarea este: merită să economisești pe termen scurt, dar să pierzi sume mari pe termen lung?

Noi credem că NU. Alege inginerul constructor potrivit pentru lucrarea ta!

Pret proiect inginer constructor

Poti vedea aici o oferta completa pentru de pret proiect casa. Vezi o oferta de pret de la inginerii nostri !!!

Inginerii tai sunt  prietenii tai pe care te poți baza să îl lași la fața locului cu o idee transpusă pe hârtie și peste câteva săptămâni sau luni să te întorci având o surpriză plăcută. Un inginer se asigură că visul de pe hârtie devine realitate cu maxim de confort, siguranță, durabilitate și precizie. Un proiect de casă nu se face doar punând suflet, ci și punând oamenii potriviți la locul potrivit, iar inginerul este indispensabil. Un inginer constructor pune parafa pe hârtii la final de lucrare și de el depinde întreaga construcție

Formular de contact

Formular de contact

Am dori să aflăm de la dvs. Vă rugăm să ne trimiteți un mesaj completând formularul de mai jos și vom reveni cu dvs. în curând.