Servicii de inginerie in domeniul constructiilor – inginer construcții

inginer constructii civile, inginer structurist

Construcția unei case are la bază o mulțime de oameni printre care și un inginer structurist care își dau interesul să iasă bine construcția. De ce ai nevoie de colaborare cu un inginer structurist? Planul unei case începe cu structura și trebuie să acorzi mare atenție fiecărui detaliu.

De aceea, este bine ca pe lângă echipa propriu-zisă de muncitori să ai la dispoziție și serviciile unui inginer structurist care să supravegheze, să verifice și să ofere indicații pentru ca structura casei să fie una durabilă, rezistentă, eficientă. Astfel te vei bucura de acea locuință pentru mult timp fără regrete!

Totul despre serviciile de inginer structurist

Dacă nu știai proiectantul este cel care îți creionează casa pe hârtie, iar cel care îți face visul realitate este de fapt, un inginer structurist. Ce face inginerul structurist mai exact? Un inginer structurist este persoana responsabilă atât cu proiectarea, cât și cu buna execuție a construcției casei sau imobilului pe care îl dorești. De regulă, un inginer structurist este specializat pe un anumit tip de construcții cum ar fi: drumuri și poduri, construcții civile, construcții hidrotehnice. Atunci când colaborezi cu un inginer construcții, te asiguri că lucrurile vor merge conform planului, că nu vor exista abateri care să te coste atât nervi, cât și timp și bani.

Este esențial să înțelegi că serviciile oferite de inginerii specializați pe astfel de proiecte sunt mult mai prețioase și importante decât ai crede.

Dacă ar fi să luăm o metaforă este ca și cum ai vrea să îți croiești rochia de mireasă singură și tu nu ai calități de croitor sau designer. Vei reuși să îți faci rochia, dar rezultatul nu va fi cel dorit. Nu mai bine apelai la un croitor specializat pe asta? La fel și în construcții.

Apelează la un inginer construcții de la început pentru a te scuti de dezamăgiri și risipă de resurse!

Ai nevoie de un inginer construcții !!!

Mulți nu știu, dar au nevoie de un inginer structurist atunci când ridică o casă sau un bloc. Ce face inginerul structurist? Îți realizează întreaga documentație tehnică, proiectul tehnic, vine cu detalii de execuție, redactează toate caietele de sarcini ale construcției.

Totul pentru a obține autorizația de construire și apoi de execuție a construcției.

Colaborarea cu un inginer structurist: avantaje și beneficii oferite

Fără un inginer structurist, e ca și cum ai construi pe întuneric. La final nu știi dacă va rezista sau nu. Atunci când se proiectează structura de rezistență inginerul structurist este cel care urmărește cu atenție îndeplinirea condițiilor de siguranță adică: rezistență, durabilitate, stabilitate.

Aici vorbim de două categorii de acțiuni vizate de inginerii în domeniu: gravitaționale, dar și seismice. Respectând normele în vigoare inginerii te ajută să construiești în condiții de siguranță o construcție care să dureze în timp și în care să fii sigur că nu ți se poate întâmpla nimic rău, neprevăzut.

Colaborarea cu un domn inginer structurist îți aduce liniștea zilei de mâine în ceea ce privește construcția ta. Acesta se va ocupa de dimensionarea elementelor de suprastructură prin limitarea deplasărilor laterale ale structurii în cazul unor acțiuni seismice, în caz de cutremur pe românește, dar și limitarea degradărilor elementelor nestructurale.

Deci, alegând să colaborezi cu un inginer construcții, te asiguri că ești în siguranță în caz de cutremur, iar celelalte elemente pe care le vei folosi la construcție vor fi afectate de trecerea timpului mai puțin, respectiv nu se vor degrada la fel de rapid ca în alte cazuri.

Ce preț au serviciile oferite de un inginer structurist?

Pentru o ofertă de servicii de inginer structurist, apelează-ne cu încredere!

Alegând să lucrezi cu un inginer structurist te asiguri că la final de lucrare vei avea în fața ochilor fix construcția pe care ți-ai dorit-o și care era desenată în plan. Este vorba de încredere, eficiență, calitate și durabilitate.

Aceste lucruri nu pot fi oferite de altcineva decât de inginerii care supraveghează lucrările și răspund de buna lor execuție. De asemenea, tot inginerii sunt cei care se asigură că termenul limită al lucrărilor va fi respectat.