Containere de locuit

containere de locuit, case din container, case din containere, casa din containere

Tu ai locui in case din container ? Ai folosi Containere de locuit ?

Tu ai locui intr-o casa din container ?

Daca vrei sa raspunzi in comentarii de ce ai alege case din containere si da un share la canalul nostru Atecton

➾Introducere in proiecte case din containere

➾ Daca vrei sa construiesti o casa din containere maritime vreau sa ajut si sa expun principalele aspecte de care trebuie sa avem grija cand construim o casa din containere maritime. Daca ai luat aceasta decizie sau ai construit o casa din container urmareste-ne si sper ca te-ai gandit la urmatoarele lucruri:

➾Protejeaza la foc containere de locuit Pretectie la foc.

Siguranta ta este cea mai importanta. Ia masurile necesare de protectie la foc a elementelor componente pentru casa din container maritim.

 

➾Rezistenta case din containere

Calculeaza structura de rezistenta a casei Un container maritim functioneaza ca un sistem intreg. Este falsa ideea ca fiecare parte din container este structurala. Fiecare taietura care o facem, pentru ferestre, usi, acoperis, instalatii trebuie suplimentata sau consolitadata cu o structura metalica sau o structura de lemn. Containerele sunt facute sa poata fi suprapuse perfect unele peste celelalte. Pentru a face un joc de volume interesant si sa punem containerele la jumatate sau la o treime unele peste celelalte trebuie sa venim cu elemente structurale costisitoare din metal care sa sustina consolele containelor metalice.

 

➾Functionalitate case din container maritim

Cea mai mare problema a containerol maritime este dimensiunea lor. Aceste containere maritime pentru casa au dimensiuni destul de standardizate deci ne limiteaza din punct de vedere al pozibilitatilor de asezare. Pentru a face aceste containere locuibile trebuie sa le izolam pe interior, astfel se pierde o dimensiune importanta din spatiul locuibil in interior. Alege dimensiuni corespunzatoare de container maritim pentru casa ta astfel rezolvi diferite probleme de functionalitate. Asigura-te ca proiectul tau de casa din container se poate adapta la normele din romania. Nu vrei sa construiesti o casa disfunctionala care nu corespunde nevoilor tale.

➾Izolatie casa din container

Nu ignora izolatia termica a caselor din container si evita puntile termice. Stim cu totii ca otelul nu are o conductivitate termica prea buna nu este un bun izolator termic. Putem sa ne asteptam ca in aceste case din container metalice sa fie foarte cald vara sau foarte frig iarna.

 

➾Case din containere construite frumos. Construieste frumos !

Proiecte case din container In concluzie putem spune ca exista si case din container construite frumos. Acestea se fac impreuna cu un arhitect si trebuie adaptate la conditiile din tara noastra. Alternativa ar fi utilizarea unei structuri metalice modulare care este mult mai flexibila Un aspect pozitiv ar fi ca exista si proiecte de case din containere cu un aspect frumos. Ce ne atrage la aceste containare este lookul industrial de metal. Alt aspect e ca salvam mediul inconjurator prin reutilizarea unor materiale din care putem construi case

➾Containere de locuit pret Cat costa o casa din containere ? Pret casa din container ? Ce pret are o casa din container ?

Unde reducem din costuri ? Containerele sunt marketate ca o solutie foarte accesibila din punct de vedere financiar. Cu toti vrem sa reducem bugetul cat de mult posibil folosind materiale reciclabile Costrurile legate de transport sunt fezabila daca locatia investitiei este aproape de portul Constanta. Daca locuiesti in nordul tarii ia in calcul si costurile de transport pentru casa ta din container pentru a obtine cu cost final cat mai aproape de realitate. Un container maritim potrivit pentru casa ta ar fi unul nou care ajunge la costuri foarte ridicate. Cand cumperi un container reutilizat poate avea diferite defecte. Nu vrei sa investesti bani intr-o casa din container care poate crea probleme ulterior.

➾Gasesti proiecte de case pe siteul nostru➾➾➾➾➾➾➾➾➾

➾Ne poti urmari si pe➾➾➾➾➾➾➾➾➾