Proiectare Case Eficiente și Personalizate

proiectare case

În proiectarea casei tale, există 4 pași esențiali pe care îi urmăm pentru a ne asigura că obții o locuință eficientă și personalizată. Acești pași includ stabilirea obiectivelor, crearea conceptului, detalierea amănunțită și încheierea cu succes a proiectului. Planificăm fiecare etapă cu atenție, luând în considerare nevoile și preferințele tale în ceea ce privește structura și compartimentarea casei tale. De asemenea, oferim consultanță în construcții și avem personal calificat și materiale de înaltă calitate pentru a garanta rezistența și durabilitatea locuinței tale.

De ce să alegi proiecte casa?

Când vine vorba de proiectarea casei tale, alegerea unor proiecte existente poate fi o opțiune excelentă. ATECTON oferă o gamă diversificată de proiecte case, inclusiv case mici, case parter, mansarde și case cu etaj.

Aceste proiecte sunt definite de caracteristici inedite și se potrivesc cu nevoile și preferințele tale. Fie că îți dorești un spațiu compact și practic sau o casă generoasă și impunătoare, avem proiecte care să îți satisfacă toate cerințele.

Echipa noastră este dedicată profesionalismului, seriozității și muncii în echipă, asigurându-ne că obții casa visurilor tale. Indiferent de proiectul ales, te vom ghida și consilia pe întreg parcursul construcției, asigurându-ne că rezultatul final depășește cu mult așteptările tale.

Proiectare Case existente

Alegerea unui proiect existent prezintă numeroase avantaje. În primul rând, economisești timp și bani. Un proiect deja realizat înseamnă că majoritatea detaliilor și soluțiilor tehnice au fost deja stabilite și testate, ceea ce reduce timpul necesar pentru proiectare case și execuție.

De asemenea, poți vedea înainte cum va arăta casa ta. Prin vizualizarea randărilor, poți avea o imagine clară a designului interior și exterior al casei tale înainte de a începe construcția. Aceasta îți oferă posibilitatea de a face modificări și ajustări înainte de a lua deciziile finale.

Un alt avantaj este consultanța în construcții pe care o oferim. Echipa noastră de experți în construcții îți va oferi sfaturi și asistență în alegerea materialelor potrivite și a soluțiilor tehnice adecvate pentru proiectul tău.

Gama noastră diversificată de proiecte case

Pentru a satisface nevoile și preferințele diverse ale clienților noștri, oferim o gamă largă de proiecte case, potrivite pentru orice stil și buget. Fie că îți dorești un cămin mic și cochet sau o casă spațioasă și luxoasă, avem proiecte care să corespundă exact așteptărilor tale.

TipoologieDescriere
Case miciProiecte ideale pentru cei care doresc să maximizeze fiecare centimetru pătrat și să beneficieze de un design funcțional și ergonomic.
Case parterProiecte care oferă o alternativă eficientă și accesibilă pentru cei care nu doresc sau nu au nevoie de un etaj suplimentar.
MansardeProiecte care valorifică la maxim spațiul disponibil și oferă un design inovator și plin de personalitate.
Case cu etajProiecte care oferă multiple spații de locuit și se pot adapta nevoilor în schimbare ale familiei tale.

Alegând unul dintre proiectele noastre, vei beneficia de un design bine pus la punct, soluții tehnice eficiente și materiale de înaltă calitate, asigurându-ți că obții o casă modernă, funcțională și durabilă.

Procesul de proiectare casa

Proiectarea casei tale este un proces complex, care se bazează pe câțiva pași esențiali pentru a asigura că obții rezultatul dorit. Ne implicăm în fiecare etapă a acestui proces, de la stabilirea obiectivelor inițiale până la finalizarea cu succes a proiectului tău.

Primul pas în proiectarea casei tale este să stabilim obiective clare și realiste în funcție de nevoile și preferințele tale. Împreună cu tine, analizăm cererea și identificăm exact ceea ce îți dorești să obții în final.

Următorul pas este crearea conceptului de bază al casei tale. Aici, luăm în considerare aspectele legale și legislative, precum și aspectele estetice ale proiectului. Conceptul de bază va sta la baza întregului proiect și va asigura că casa ta este în conformitate cu toate cerințele și reglementările în vigoare.

Detalierea structurii și a aspectelor de construcție este un alt pas important în procesul de proiectare casa. Aici, ținem cont de aspecte precum compartimentarea, materialele de construcție și eficiența energetică. Obținem avizele și autorizațiile necesare pentru realizarea locuinței tale, astfel încât să te asiguri că proiectul este desfășurat în conformitate cu toate reglementările.

La final, îți oferim o ofertă de execuție detaliată, care cuprinde toate aspectele și costurile implicate în realizarea proiectului. Acest proces ne permite să evaluăm în mod realist toate etapele proiectului, asigurându-ne că toate detaliile sunt prevăzute și că proiectul este finalizat cu succes.

Proiectarea casei tale este o etapă esențială în construcția unei locuințe. Suntem dedicați să îți oferim servicii de înaltă calitate și rezultate pe măsură. Ne asigurăm că proiectul tău beneficiază de un concept arhitectural unic, respectând toate cerințele și reglementările în vigoare. Cu experiența și cunoștințele noastre, suntem pregătiți să transformăm ideile tale în realitate.

PasulEtapa proiectării
1Astfel, stabilirea obiectivelor
2Crearea conceptului de bază
3Detalierea structurii și aspectelor de construcție
4Oferirea unei oferte de execuție detaliate

Valorile noastre în construcții

Suntem mândri să ne asumăm anumite valori în construirea de proiecte case. Responsabilitatea este esențială pentru noi, luând în considerare aspectele legislative și juridice. Suntem punctuali și ne ținem de cuvânt, respectând termenele stablite la începutul proiectului. Profesionalismul este o caracteristică definitorie a echipei noastre, care este alcătuită din profesioniști pasionați și calificați. Siguranța este o prioritate și ne asigurăm că structura și instalațiile casei tale sunt la cele mai înalte standarde de siguranță și confort.

proiecte case

Responsabilitate

Avem o abordare responsabilă în construirea de proiecte case, respectând toate aspectele legislative și juridice. Ne asigurăm că proiectul tău este în conformitate cu toate cerințele legale și că respectăm standardele de construcție și siguranță.

Punctualitate

Suntem cunoscuți pentru faptul că respectăm termenele stabilite la începutul proiectului. Ne ținem de cuvânt și livrăm proiectul la timp, fără întârzieri sau amânări.

Profesionalism

Echipa noastră este formată din profesioniști pasionați și calificați, care au experiență în proiectarea și construirea de case. Suntem dedicați profesionalismului și ne străduim să oferim cele mai bune servicii și soluții în construcția casei tale.

Siguranță

Garantăm siguranța locuinței tale, respectând cele mai înalte standarde de construcție și siguranță. Ne asigurăm că structura casei tale și instalațiile sunt realizate în conformitate cu normele și regulamentele în vigoare.

Diferențierea noastră în proiectele casei

Echipa noastră de experți se diferențiază prin oferirea de proiecte case personalizate, adaptate la nevoile și preferințele tale. Noi înțelegem că fiecare persoană are propriile dorințe și visuri când vine vorba de locuința ideală, de aceea ne străduim să depășim tiparele impuse de piață și să aducem inovație și creativitate în designul și construcția casei tale. Suntem dedicați să transformăm ideile tale în realitate și să îți oferim o casă care să reflecte personalitatea și stilul tău de viață.

Oferim, de asemenea, serviciul de realizare a randărilor realiste ale proiectelor. Prin intermediul acestui serviciu, poți vizualiza în detaliu cum va arăta locuința ta înainte de începerea construcției. Astfel, vei avea posibilitatea să îți faci o imagine clară și să aduci eventuale modificări sau ajustări înainte de a trece la etapa de construcție.

Echipa noastră este formată din profesioniști experimentați, care își pun pasiunea și know-how-ul în ceea ce fac. Suntem mereu deschiși la noi experiențe și provocări, și ne străduim să fim mereu la curent cu ultimele tendințe și tehnologii din domeniul construcțiilor. Cu un portofoliu diversificat și o reputație solidă în industrie, poți avea încredere că proiectul tău va fi în mâini sigure și competente.

Avantajele colaborării cu echipa noastră:
Personalizare: proiectele noastre sunt adaptate la cerințele și preferințele tale.
Randări realiste: poți vizualiza cum va arăta casa ta înainte de construcție.
Echipă de profesioniști: suntem o echipă dedicată, pasionată și experimentată.

Contactează-ne astăzi pentru a discuta despre proiectul tău și pentru a afla mai multe despre cum putem să îți realizăm casa visurilor tale. Suntem aici pentru tine și vrem să facem din locuința ta un spațiu unic și personalizat, în care să te simți cu adevărat acasă.

Casa Activă

Potrivit directivei europene, toate casele construite începând cu anul 2021 trebuie să aibă un consum de energie aproape egal cu zero. Venim în întâmpinarea acestor cerințe cu casa activă.  Aceasta este un proiect casă sustenabil, durabil și ecologic, care produce mai multă energie decât consumă, folosind resurse energetice 100% regenerabile. Casa activă oferă eficiență energetică, economii, reducerea impactului asupra mediului, confort și sănătate, fiind disponibil prin serviciile de proiectare case

Beneficii Casa Activă
1. Eficiență energetică maximă
2. Economii semnificative la facturile de energie
3. Reducerea impactului asupra mediului
4. Confort termic și acustic sporit
5. Îmbunătățirea calității aerului interior
6. Utilizarea resurselor energetice regenerabile

Servicii proiectare casa

Echipa noastră de specialiști are o vastă experiență în proiectare arhitecturală, structură și instalații, asigurându-ți astfel că rezultatul final al proiectului tău va fi de cea mai înaltă calitate.

Indiferent de dimensiunea sau complexitatea proiectului tău, suntem pregătiți să îți oferim consultanță și să te sprijinim în fiecare etapă a procesului. De la stabilirea obiectivelor, crearea conceptului și detalizarea amănunțită, până la încheierea cu succes a proiectului, vei beneficia de servicii personalizate și de o abordare orientată spre nevoile și preferințele tale.

Proiectare rezidențială

Echipa noastră de arhitecți și ingineri va lucra îndeaproape cu tine pentru a crea un design arhitectural unic și funcțional pentru casa ta. Ne vom asigura că proiectul tău îndeplinește toate cerințele legale și reglementările în vigoare, în același timp aducând inovație și creativitate în designul locuinței tale.

Amenajare spații

Dacă ai o construcție existentă și vrei să îi schimbi aspectul sau să o modernizezi, echipa noastră de specialiști îți stă la dispoziție cu servicii complete de amenajare și reamenajare a spațiilor. Vom transforma casa ta într-un mediu confortabil, funcțional și estetic plăcut, adaptat la stilul tău de viață și nevoile tale.

Consultanță proiect vezi aici pret proiectare case

Oferim consultanță de specialitate în fiecare etapă a proiectului tău, de la analiza cerințelor, până la finalizarea lucrărilor. Ne vom asigura că proiectul tău se desfășoară în conformitate cu planurile și că obiectivele tale sunt atinse. Echipa noastră de experți te va sprijini în luarea deciziilor cheie și îți va oferi soluții și idei practice pentru a obține cele mai bune rezultate.

proiectare rezidențială

Descoperă serviciile de proiectare rezidențială, amenajare spații și consultanță proiect oferite și pune în aplicare visele tale în construcția și amenajarea casei tale. Echipa noastră de profesioniști calificați și pasionați te așteaptă pentru a începe un parteneriat de succes!

Standardele NZEB: un pas către eficiența energetică

Unul dintre subiectele abordate în articolele noastre este importanța construcției de case în conformitate cu standardele NZEB. Aceste standarde implică cerințe minime de performanță energetică care vizează reducerea consumului de energie și promovarea eficienței energetice. Prin proiectarea și construcția unei case în conformitate cu NZEB, vei beneficia de economii semnificative la costurile de întreținere și un confort sporit în locuința ta. În plus, vei contribui activ la protejarea mediului și reducerea amprentei de carbon.

Raportul energetic: ghid pentru eficiența energetică

Raportul energetic este o analiză detaliată a consumului de energie al unei locuințe și a performanței energetice a acesteia. În articolele noastre, prezentăm informații esențiale despre raportul energetic și importanța sa în proiectarea și construcția unei case eficiente energetic. Te vom ghida în înțelegerea rezultatelor raportului energetic și îți vom oferi soluții și sugestii pentru optimizarea consumului de energie al casei tale.

Opinii ale clienților care au beneficiat de proiectare Case

Ne place să aflăm ce părere au clienții noștri despre colaborarea cu noi. De-a lungul timpului, am primit feedback pozitiv, ceea ce ne-a confirmat eficiența și profesionalismul de care dăm dovadă.

Clienții noștri au apreciat în special nivelul nostru ridicat de colaborare și modul în care am tratat nevoile lor individuale. Suntem dedicați satisfacerii depline a clienților noștri și ne asigurăm că fiecare proiect este personalizat în funcție de cerințele și preferințele lor unice.

Un alt aspect care a fost evidențiat în feedback-ul nostru este prețul competitiv pe care îl oferim pentru serviciile noastre. Înțelegem importanța unei investiții bine gestionate, iar prețurile noastre reflectă asta. Clienții noștri apreciază că pot beneficia de servicii profesioniste la un cost accesibil.

Calitatea serviciilor noastre este un alt punct al aprecierii clienților noștri. Ne străduim mereu să oferim cele mai bune soluții în proiectele noastre, acordând atenție detaliilor și asigurând rezultate de înaltă calitate.

O caracteristică încă elogiată de clienții noștri este modul în care gestionăm problemele întâmpinate pe parcursul proiectului. Eficiența noastră în găsirea soluțiilor și abordarea profesională a provocărilor ne-au învăluit în aprecierile lor pozitive.

Suntem mândri de relația pe care o dezvoltăm cu clienții noștri, iar feedback-ul lor ne motivează să fim în continuare cei mai buni din domeniu. Vrem să ajungem la visul fiecărui client și ne dorim să te avem alături în proiectul tău de amenajare sau construcție a casei.

Contactează-ne

Formular de contact

Formular de contact

Am dori să aflăm de la dvs. Vă rugăm să ne trimiteți un mesaj completând formularul de mai jos și vom reveni cu dvs. în curând.

Dacă ești în căutarea unui proiectant pentru casa ta, echipa Atecton este aici să te ajute. Avem o expertiză ridicată în proiectarea și construcția de case personalizate și eficiente energetic. Oferim tot suportul necesar pentru a-ți realiza casa visurilor tale, de la prima consultanță până la finalizarea proiectului. Noi credem că fiecare casă este unică și merită o atenție deosebită în realizarea ei.

Poți să ne contactezi pentru a solicita o ofertă comercială pentru proiectarea și construcția casei tale sau pentru orice alte informații și consultanță. Suntem mereu disponibili să răspundem întrebărilor tale și să te consiliem în luarea celor mai bune decizii pentru casa ta. Echipa noastră de experți în domeniul construcțiilor îți va oferi sfaturi și soluții personalizate, adaptate la nevoile și preferințele tale.

Pentru a ne contacta, poți să ne trimiți un mesaj prin formularul de contact de pe site-ul nostru sau să ne suni la numărul afișat. Vom răspunde în cel mai scurt timp posibil și vom fi bucuroși să discutăm mai multe despre proiectele tale și cum putem să te ajutăm să ai casa pe care o visezi.