proiect cladire birouri - arhitect birouri

Proiect cladire de birouri – proiectare birouri

Cladire Birouri – design arhitectura moderna

Numar de etaje – parter + 5 etaje
Concept realizat in an 2016

Suprafata desfasurata 2500mp

proiectare cladire de birouri

Arhitect cladire de birouri

Rolul arhitectului in cladirele de birouri este sa aduca in armonie mediul inconjurator cu fondul construit. Aceasta cladire de birouri  moderna organica este una care integreaza armonios elemente naturale cu tehnologia avansata si cu cerintele functionale ale unei cladiri de birouri.

Cladirea de birouri este conceputa pentru a fi sustenabila si pentru a imbunatati calitatea mediului inconjurator prin reducerea impactului asupra resurselor naturale si prin crearea unui spatiu interior sanatos si prietenos.

design office building
arhitect birouri
proiecte cladiri de birouri
proiectare arhitectura de birouri
office building design

Proiect cladire de birouri

Aspectul exterior al unei cladiri de birouri organice moderne poate fi caracterizat prin forme curbe, fluide si pline de viata, care se integreaza armonios in mediul natural din jurul sau. Materialele utilizate sunt de inalta calitate, durabile si sustenabile, cum ar fi sticla, betonul armat si aluminiul.

In interior, o cladire de birouri moderna organica poate fi caracterizata prin iluminarea naturala abundenta, spatiile verzi si accesul la aer proaspat. Acestea sunt elemente cheie pentru a crea un mediu de lucru sanatos si productiv. Materialele de finisare sunt, de asemenea, alese cu grija, fiind atent selectionate pentru a fi sustenabile si pentru a nu emite compusi organici volatili (COV).

Proiecte cladire de birouri

Pe langa aspectul estetic, arhitectura unei cladiri de birouri moderne organice trebuie sa tina cont si de eficienta energetica si de impactul asupra mediului inconjurator. Astfel, se pot folosi tehnologii avansate, cum ar fi panourile solare, sistemele de reciclare a apei, iluminatul LED si izolatia termica buna pentru a reduce consumul de energie si emisiile de gaze cu efect de sera.

In concluzie, arhitectura unei cladiri de birouri moderne organice trebuie sa fie una care integreaza designul estetic cu eficienta energetica si sustenabilitatea, astfel incat sa se creeze un mediu de lucru atractiv, functional si sanatos pentru angajati.

Cladire de birouri

Arhitect cladire de birouri Rolul arhitectului in cladirele de birouri este sa aduca in armonie mediul inconjurator cu fondul construit. Aceasta cladire de birouri  moderna organica este una care integreaza armonios elemente naturale cu tehnologia avansata si cu cerintele functionale ale unei cladiri de birouri. Cladirea de birouri este conceputa pentru a fi sustenabila si […]