Proiecte case gratis – Locuinta sociala – – Proiect casa gratis

proiect casa gratis
proiect casa gratis
  1. Locuinta sociala: ce este?

Dacă nu ai auzit până acum de locuința sociala, află că aceasta se atribuie cu chirie subvenționată unor persoane sau grupuri de persoane cu o situație economică precară. Doar persoanele care nu își pot permite achiziționarea sau închirierea unei locuințe la prețul setat de piață. O locuinta sociala aparține domeniului public al unor unități administrativ-teritorială și nu pot fi vândute niciodată chiriașilor lor.

Deci dacă nu îți poți permite o locuință din banii proprii, statul te poate ajuta să ai un acoperiș deasupra capului. Locuinta sociala este de fapt un ajutor pe care îl oferă statul persoanelor care întrunesc anumite condiții.

  1. Locuinte sociale, proiect casa gratis, locuinta sociala

Persoanele care au nevoie de un loc unde să locuiască, nu au venituri mai mari decât salariul mediu net și care locuiesc într-o anumită zonă, pot accesa locuinte sociale. Un proiect casa gratis este o șansă oferită anumitor categorii de oameni care nu își pot permite să închirieze sau să cumpere o casă. Persoanele care fac cerere pentru o locuinta sociala trebuie să facă dovada și a altor probleme care afectează locuirea.

O mulțime de mișcări care militează pentru dreptul la locuire sunt de părere că aceste locuinte sociale sunt o expresie a dreptului de a locui a omului. Astfel statul oferă locuinte sociale celor care au nevoie pentru a reduce și prețurile de pe piața imobiliară. A creat un proiect casa gratis pentru a face realitate un vis.  

  1. Proiecte case gratis: avantaje și beneficii

Atunci când nu îți permiți o locuinta sociala poți face o cerere pentru a primi una. De ce ai solicita locuinte sociale? Locuirea este un drept fundamental al omului garantat prin legea internațională. Fiecare om are nevoie de o locuință adecvată, locuința fiind spațiul intim al fiecărei persoane și mediul de reproducere al forței de muncă.

Setul de locuinte sociale includ garsoniere, apartamente de 2 camere, apartamente de 3 sau 4 camere. Ele sunt oferite familiilor în funcție de nevoie și numărul de membri ai familiei. Este bine să ai locuința ta, un loc unde să vii de la muncă, dar există și dezavantaje. Un dezavantaj este faptul că un chiriaș nu poate deține niciodată locuința în care locuiește. Avantajele primirii unei astfel de locuințe includ faptul că sunt complet mobilate și gata de folosință.

  1. Totul despre locuinte sociale – Proiectul casei

În orice stat există un plan de proiecte case gratis pentru persoanele care au nevoie de ele. Avem și noi proiect casa gratis pentru nevoiași, dar nu mulți știu despre ele. De fapt, există un număr garantat de locuinte sociale în fiecare județ și în special în capitală. Chiria cerută de stat pentru o astfel de locuință reprezintă o sumă modică, mult mai mică decât o chirie minimă în acel județ sau municipiu.

  1. De ce ai vrea o locuinta sociala

O locuinta sociala este o șansă pe care oamenii fără venituri consistente o primesc să trăiască decent, să locuiască într-un anumit oraș. Deși există o diversitate de locuinte sociale, nu foarte multe familii sau persoane solicită una. De ce? Pentru că nu știu numărul exact al locuințelor sociale în localitatea lor. Pentru că au credința că sistemul de criterii de atribuire a locuințelor sociale îi poate discrimina. Pentru că sunt de părere că nu o să fie eligibili la primirea unei locuinte sociale. Pentru că li se pare că dosarul necesar este greu de întocmit și de depus.

Daca ai reusit sa obtii un teren pentru casa gratis consulta pagina noastra pentru un cost proiect casa

Primind o locuinta sociala de la stat poți locui în ea cu o chirie minusculă față de nivelul chiriei în același județ sau oraș.