Servicii Arhitectura

Suntem o firma de arhitectura din București care realizeaza proiecte in toata tara.

Cere o cotatie de pret pentru un proiect. Arhitectul tau iti va raspunde in cel mai scurt timp

 

Oferim servicii complete de arhitectura din faza de schita „concept” pana in faza de executie. Arhitecti cu experienta care preiau nevoile dumneavoasta si le transpun intr-un proiect.

Proiectare constructii sub indrumarea unui arhitect care coordoneaza proiectul de la faza de autorizatie de constructie la faza de executie.

Arhitecti cu experienta orientati spre un design inovativ. Acestia pot realiza de la un simplu proiect de casa la proiecte complexe de arhitectura cum ar fi centre comerciale sau ansambluri rezidentiale.

Pentru a obtine autorizatie de constructie este nevoie de un proiect complet : proiect arhitectura, proiect structura, proiect instalatii.

Cu totii visam la un – proiect casa . Intreaba un arhitect de la Atecton despre viitorul tau proiect de casa

Indiferent daca doresti un proiect realizat de un arhitect sau cauti sa investesti in proiecte imobiliare lasa-ne mesajul tau. Ne ocupam de obtinerea certificatului de urbanism, analizam diferitele pozibilitati si obtinem autorizatie de constructie.

De la obitinerea unui Certificat de urbanism la Autorizatie de constructie sunt doar cativa pasi de care se va ocupa un arhitect de la Atecton.