Cum lucram – pasi de urmat de la oferta – pret – executie

Studio de Arhitectura 

 

1. Intocmim oferta pentru proiect

Primul pas este de acceptare a ofertei financiare. Aici puteti alege din pachetele noastre de proiectare din sectiunea pachete de proiectare. Serviciile se bazeaza pe un proiect de arhitectura complet.

Puteti cere o oferta de proiectare completand o tema de proiectare pentru a ne da seama de cerintele impuse pentru proiect. Indiferent daca e vorba de proiecte case puteti accesa zona de rezervare a unei oferte de pret.

 

2. Ce ne recomanda ?

3. Analiza terenului – si a contextului

IAtecton Birou Arhitectura inainte de a începe proiectarea, fie el un proiect casa luam in calcul un studiu amănunțit al terenului și al tuturor variabilelor care ar putea avea impact asupraconstructiei.

Diminuam toate riscurile inainte de a obtine autorizatie de constructie. Analizam toate posibilitatile de amplasare pentru un proiect de casa alegand cel mai favorabil scenariu.i.

 

4. Conceptul – plan casa – proiecte case

Firma de arhitectura specializata in proiecte case. Dezvoltam planurile conceptuale si va prezentam proiectul utilizand cele mai noi tehnologii. Aceste proiecte de case sunt prezentate catre dumneavoastra cat mai interactiv printr-un model 3d, prezentare video sau randare 3d in functie de tehnologia aleasa.

Biroul de Arhitectura prezinta Schițele care explorează, în general, o serie de moduri în care proiectarea și rezumatul clădirii pot evolua pentru a obține un rezultat excelent al designului și vă permit să luați în considerare deciziile cheie pentru un proiect casa.

 

5. Proiectare arhitectura – Design

Odată ce proiectarea conceptului este completa intervine faza de proiect de arhitectura unde continuăm să dezvoltăm documentația de construcție pentru proiecte case.

In acest mod ne pregatim pentru autorizatie de constructie. 

 

6. Autorizatie de constructie

Pentru a obtine autorizatie de constructie este necesar sa obtinem toate avizele si acordurile mentionate in certificatul de urbanism pentru a le depune la Primarie.

In acest moment avem un plan de casa care a fost avizat si autorizat si vom merge mai departe pentru a obține autorizatie de constructie.

Pentru a avea un pret pentru avize urmariti lista noastra de preturi si obtine autorizatie de constructie. Verifica si pret pentru studii de specialitate, acorduri sau puteti selecta un pachet de servicii complet.

 

7. Executie

Această documentație detaliază toate componentele clădirii în scopul obținerii autorizatie de constructie și pentru a permite constructorilor să furnizeze un preț fix pentru lucrările de construire. Proiect de arhitectura complet include toate specialitatile coordonate , precum si  amenajări interioare, bucătărie și tâmplărie, selecția tuturor finisajelor, corpurilor și a aparatelor.