Arhitect Bistrita

Arhitect Bistrita

Arhitect in Bistrita pentru casa ta.

Biroul nostru de proiectare ofera servicii complete de arhitectura structura si instalatii. Servicii integrate de proiectare iti usureaza procesul de constructie.

Nu mai sta pe ganduri si apeleaza la un arhitect pentru proiectul tau de casa. Cu Atecton Arhitectura si Design esti sigur ca proiectul tau este realizat frumos si poti sa construiesti proiectul de casa mult visat.

proiect casa bistrita

Birou de proiectare Bistrita

Daca esti in cautarea unei firme de proiectare sau a unui birou de arhitectura in Bistrita esti in locul potrivit. Ai obtinut deja certificatul de urbanism sau ai nvoie de support din partea unei firme de arhitectura ?

Te putem ajuta de la obtinerea certificatului de urbanism pana la obtinerea autorizatiei de construire si nu numai

Vizualizeaza proiectele noastre in sectiunea expertiza dar si pagina proiecte de case

Contacteaza acum un arhitect in Bistrita si obtine o cotatie de pret pentru proiectul tau.

proiectare bistrita

Servicii de proiectare arhitectura in Bistrita

Birou de arhitectura cu activitate in Bistrita. Apeleaza la un arhitect in Bistrita pentru un proiect de arhitectura, structura si instalatii complet pentru a obtine autorizatie de construire.

Proiectant general obtine autorizatie de construire in Bistrita. Realizeeaza un proiect complect de arhitectura structura si instalatii in Bistrita.

Daca doresti un proiect de casa sau un proiect mai complex fie el bloc de locuinte in Bistrita apeleaza la un arhitect specializat.

Consulta lista noastra de servicii in Bistrita si in judetul Bistrita-Nasaud

Contact Arhitect Bistrita

Autorizatie de constructie documentatie de urbanism 

Realizam documentatii pentru constructii sau pentru urbanism in Bistrita:

  • documentatie pentru obtinerea certificatului de urbanism Bistrita
  • plan urbanistic de detaliu in Bistrita – PUD Bistrita
  • plan urbanistic zonal – PUZ Bistrita
  • documentatie tehnica DTAC pentru obtinerea autorizatiei de constuire in Bistrita
  • proiect tehnic si detalii de executie
  • asistenta tehnica in perioada de executie
  • urmarire in timp a constructiei
Oferta Pret

Studii de specialitate

Pe langa cele mentionate mai sus realizam pentru constructia dumneavoastra studii de specialitate, avize si acorduri cerute prin certificatul de urbanism dupa cum urmeaza :

Programare

Proiecte de case in zona de munte. Bistrita este un oras in zona de munte, astfel trebuie sa adaptam fiecare proiect la conditiile naturale si sa le incadram cat mai bine in peisajul montan.

Cu Atecton Arhitectura si design fiecare proiect este unic, iar experienta interioara este inedita. Proiectele de case sunt realizate cu mare atentie la realizarea detaliilor tehnice.

Obtine autorizatie pentru proiectul tau de casa cu Atecton Arhitectura si design. Ne ocupam noi de tot de la obtinerea certificatului de urbanism pana la faza de executie.

Autorizatie de constructie Bistrita

Servicii de proiectare integrate de la autorizatie de constructie, proiect tehnic de executie pana la asistenta pe perioada executiei. Obtine un certificat de urbanism in Bistrita pentru o cladire fie ea o locuinta, casa, cladire comerciala, pensiune, cladire de birouri etc.

Proiect de casa Bistrita

Realizam proiecte de casa in Bistrita la cel mai bun pret. Cere o oferta personalizata. Fiecare teren e unic asa ca nu trebuie sa te pacalesti cu proiecte gata facute care nu se preteaza pentru stilul si terenul tau.

Pentru realizarea unui proiect de casa trebuie sa apelezi la un arhitect in Bistrita

Vezi proiecte
Formular de contact

Formular de contact

Am dori să aflăm de la dvs. Vă rugăm să ne trimiteți un mesaj completând formularul de mai jos și vom reveni cu dvs. în curând.