Arhitect

arhitect

Un arhitect la Atecton Arhitectura si Design aranjeaza spatiul dumneavoastra in cel mai bun mod posibil. Cu o orientare atenta catre rezultat arhitectul dumneavoastra transforma visul in realitate

Analizeaza contextul in care se insereaza fie el un proiect de casa fie un proiect mai complex de hotel

Arhitectul rezolva functional destinatia incaperilor si relatia dintre ele. Acest aspect este foarte important pentru buna utilizare a constructiei. Un asa zis ” proiectant casa” nu poate oferi calitate unei constructii.

Cand vine vorba de a aduce arhitectura la rangul de arta e bine sa ne consultam cu un arhitect. Ideea dumneavoastra este transpusa prima data intr-o schita iar mai apoi se realizeaza un proiect de catre arhitecti.

Un ” proiectant casa ” e un termen general pentru realizarea unei case este nevoie de o echipa de arhitecti si ingineri. Arhitectul formeaza o echipa de specialisti printre care se pot regasi si urbanisti, ingineri specialisti pe diferite specialitati in functie de specificul proiectului.

Dupa ce arhitectul are echipa formata acesta are sarcina de a coordona intregul proiect fie el un siplu proiect casa” sau proiect de blocuri.